stalo sa aj vam niekedy nieco co ste si nedokazali vysvetlit? mne sa uz od malicka stane vzdy nieco nevysvetlitelne. verite na duchov?
Verite na duchov?
Ja tiez verim...nechce sa mi verit, ze ked clovek zomrie, tak len zhnije v hrobe a tym sa to vsetko konci. Clovek ma podla mna dusu...osobne sa mi sice nic take nestalo, ale moja mamina, co ma tetu, tak jej sa zvyknu diat taketo nadprirodzene veci. Spominala, ze ked bola mala, tak na konci jej posteli vzdy videla spavat male dievcatko...alebo ked zomrel nejaky jej rodinny znamy aj so zenou, tak v noci sa prebudila nato, ze nieco v kuchyni suchoce...a ked sa tam sla pozriet, tak tam videla dva tiene a zrazu sa tie tiene k nej zacali priblizovat...a boli to ti dvaja znami...muz mal celu postavu a zena len tak do polovice-videla ich ako zivych, ale boli taki akoby priesvitni..a ten muz jej povedal, ze neboj sa, nam je tam dobre...keby sa mne nieco taketo stalo, tak asi zosediviem! ale ta maminina teta vravela, ze spociatku sa bala, no ked zbadala, ze su to ti dvaja znami, tak ju zalial taky prijemny pocit:)
aj ja verím
tak napriklad mne sa stalo este davno ked osm bola mala. spala som so svojou sesterkou a bratancom u babky. ona mala vtedy taku velikansku manzelsku postel a spali sme v nej vsetci traja. zrazu som sa prudko zobudila a v tu sekundu aj moja sesterka. obe sme sa naraz posadili na posteli a ked sme sa pred seba pozreli, videli sme akehosi stihleho, pomerne vysokeho chlapa v ciernom obleku stat pred postelou. nevedeli sme si to vysvetlit, lebo dedko bol uz davno mrtvy, takze nevieme kto to bol. rano sme to povedali babke, ale ta si myslela, ze sa nam len nieco snivalo. o nemohol to byt len sen, ked sme ho videli obe a obe sme sa naraz zobudili. a dodnes ked sa rozpravame, nevieme si to vysvetlit.. brrr az ma striaslo
siska ma pravdu. aj ja si myslim, ze nieco take urcite existuje. aj mne sa mnohokrat stalo nieco co som si nevedela vysvetlit az ma mrazilo.
aj ja osobne verim na duchov stali sa mi nevysvetlitelne veci a tebe sa ake stali?
ja na duchov verim,podla mna urcite existuje nieco medzi nebom a zemou...ale osobne by som nechcelayaby sa mi stalo nieco nadprirodzene a nevysvetlitelne lebo by som sa od strachu asi zblaznila...