stalo sa aj vam niekedy nieco co ste si nedokazali vysvetlit? mne sa uz od malicka stane vzdy nieco nevysvetlitelne. verite na duchov?
Verite na duchov?
verim. :) a teraz sa budem bat zaspat. bu bu :))
lolarocks: aj mna velmi zaujimaju take nevysvtlitelne zahady, paranormalne javy a pod. o tom by som dokazala pocuvat hodiny :)
roman08: ved ked sa ti tak nepaci tema nasho rozhovoru, tak preco potom do nej zasahujes, hm? :)
Dufam ze ste vsetci stastny , precital som diskusiu a po celom tele mám zimomriavky , bojím sa výjsť na chodbu a to už nevravím o tom , že sa nepozerám do zrkadla .
ja verim že také cosi existuje
verím v duchov a... (pokračovanie v téme Veríte v upírov? či tak nejako)
este som si so ziadnym nepokecala :((
qeen-sam taky grof drakula zil ale urcite to nebol upir. upira s neho spravil spisovatel uz tu tarate nezmysli vlkolaci,upiri.zachvilu tu budete tarat o troloch ainych rozpravkovych bytostiach.vsak pouzivajte zdravy rozum.jedna taka tema o ufo tu uz bezi tiez pekna fantazmagoria.
Lebo som tak dnes rozmýšlala o tom,že strašne veľa ľudí na svete zmizlo a nikdy ich nenašli (ani ich telá,proste nič).
Vieš že či náhodou niečo také sa nemohlo stať .. Alebo ja neviem.
Vieš mňa strašne zaujímajú takéto veci - duchovia,upíri,vlkolaci,mágia a najnovšie mimozemšťania :D
aha ..pockaj, upiri sa neodrazaju v zrkadle..ty si UPIR :D
neviem ci verim..ale myslim si, ze taky grof Dracula mohol zit..a mozno je nieco pravda aj na vlolakoch..
Vidíš .. a ja sa v zrkadle neodrážam ..
Ale nie,to som chcela len takú atmosféru nahodiť :D:D
Isto - veríš na upírov?