stalo sa aj vam niekedy nieco co ste si nedokazali vysvetlit? mne sa uz od malicka stane vzdy nieco nevysvetlitelne. verite na duchov?
Verite na duchov?
(rock)
lolarocks:
:D a to si este nenarazila do steny? :D davaj si pozor :) ja vacsinou zaostrim na vypinac a potom rychlo k nemu skocim a zaznem :)
samankaaa,queen_sam - aj ja to robím,že večer keď idem spať tak sa otočím ku stene,a zabalím sa do paplónu :D
Alebo keď v tme cez našu dlhú tmavú chodbu v byte,tak idem buď tak že mám zavreté oči alebo že si dám dlane na tvár aby som videla len malý kúsok.
Ozaj sa takýchto vecí bojím.Nech ma kľudne duchovia navštevujú vo sne,ale keby ma prišli pozrieť v skutočnosti,asi by som chytila infarkt.
Linnda_260
zaujimave :) ale take mile :)
Mna prišla pozrieť starká na siedme výročie svojej smrti. Bolo ráno, klasika, chystali sme sa do práce a škôlky, v kuchyni pustené rádio a zrazu začalo pridávať zvuk, až behom niekoľkých sekúnd revalo naplno. Pribehla som k nemu a vypla som ho. Po chvíli som ho zapla a stále išlo naplno a hralo pesničku Františkova babička. Mimochodom, manžel sa volá František, tak sa smeje, že to prišla jeho babička, ale ja viem, že to bola moja starká a možno dala najavo, že sú s manželovou babkou spolu. Každopádne som ju privítala, povedala som jej, že sa máme dobre a predstavila som jej synčeka, lebo ten sa narodil až po jej smrti. Nikdy do vtedy, ani od vtedy nám už zvuk na rádiu neblbol, len v ten deň, keď bolo výročie smrti.
samankaaa
to robi v noci vela ludi :D aj ja poriedne sa zakutrem aj v lete, skrutim do klbka a otocim sa k stene :)
ahojte, no ja som este nic take nezazila /ani nechcem/ ale verim na duchov, proste ako pisala alzbee telo zhnije v hrobe ale dusa nezomiera, niekde je a ja verim ze im je tam dobre.
no ako som hovorila este som nic take nezazila, ale proste bojim sa aj tak, ked idem spat v noci tak sa zakryjem az po usi otocim s aku stene aby som nic nevidela nepocula :D neviem preco ked nemam este nijaku skusenost.a to som uz neni mala :D
fialocka_7
:-O ?? cozee...no fuha mna by asi porazilo..
moj kamarat mal doma tiez nieco podobne. tento kamos mal zlu babku, ktora nemala rada jeho ani jeho mamu ako svoju nevestu. ona milovala iba svojho syna, jeho otca. a ked zomrela, tak ten kamos casto pocul kroky a ked presiel okolo jej izby, uplne ho zamrazilo. raz ked bol jeho otec na sluzobke a on s mamou spali, tak poculi ako dole nieco tresklo. tak sa obaja vzali a sli dole a v kuchyni bol padnuty cajnik na zemi a este sa aj svietilo. a toto sa im stavalo anova, ta babka im zrejme robila zle aj po smrti. ajeho otec mal vzdy problemy so srdcom a pocas tych veci sa jemu vzdy velmi pohorsilo. akoby si ho chcela zobrat so sebou... knaz im vysvetil dom 2x a uz odvtedy maju pokoj.
ale sila co?
a ešte tá babička jej vraj stále hovorila,že je len príťažou pre svojich rodičov,že nestojí za nič a tak....inač je to fajn baba,taká milá,pohodová,má 14 rokov teraz,vtedy mala asi 12....
ked raz bola u mn akmoska,bavili sme sa na tuto temu a nieco mi prezradila: má sestru,ktorá má velké problemy s duchmi,ale vázne nevymyslam si,ani ona...vraj ked bola mensia objavovala sa jej taká babička,ktorá jej vravela aby išla na cestu (ked islo auto)....a potom za nou zacalo chodit malé dievcatko (tiez duch),ale vraj bolo dobré (bolo celé mokre a vravelo aby jej pomohla, no nevedela ako)kamoškina sestra sa skoro z toho zblaznila,ja by som uz asi ani nezila :( ....chodili za knazom,za lekarkou aj za vesticou boli....teraz poslednu dobu ma vraj pokoj