Dobrý deň,obrátila som sa už na toto fórum s vierou,že mi už možno niekto poradí v mojom probléme. Takže,celý život som nebola skoro vôbec chorá,len tie bežné ochorenia. Otehotnela som: v tehotenstve som prekonala črevnú chrípku,zápaľ pľúc a vyvrtnutie bedrového kĺbu...samozrejme som nemohla brať ani antibiotiká,teda skoro žiadne lieky,len kusok z homeopatik....keď som porodila,všetko bolo ok,mliečko som mala (no po pár týždňoch sa udialo niečo hrozné a ja som ho postupne strácala,ale kojila som aspon polroka) ....asi mesiac po porode to začalo: zapálené,bolestivé hrdlo,až štípalo,hlieny,plný nos.....keďže som kojila,zase som nemohla brať niečo agresívnejšie....no a odvtedy mám každý mesiac takýto problém :( hrdlo bolí,štípe,hlava skoro každý deň bolí,hlieny mám nonstop už dva roky....neviem už čo robiť,po lekároch som chodila,bezvýsledne.....imunitu vraj mám úplne pokašľanú,beriem kadejaké preparáty ale nepomáha nič...........mandle ešte mám...........Ďakujem
Už dva roky som skoro stále chorá
Lila24: Mne na opakujúce sa problémy s hrdlom a dutinami pomohli dlhodobo zvýšené dávky vitamínu C, 3-4 gramy denne, výsledky sa začali dostavovať asi po 2-3 mesiacoch užívania, po pol roku sa mi chorobnosť výrazne znížila. Beriem ho stále už 2 roky a cítim sa lepšie, viac vládzem, som menej chorý.
Takéto dávky môžu byť nevhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa/medi a deficiencii G6PD. Užíva sa rozdelené na 3-4 dávky počas dňa, najlepšie s jedlom. Nutné veľa piť. Vhodné sú prípravky bez umelých farbív a príchutí, napríklad prášková kyselina askorbová.
Pozri rizikaockovania.sk
Pre imunitu je potrebný aj vitamín D aspoň 2000IU denne, selén 200ug denne. Tieto veci treba najmä v zimnom období aktívne dopĺňať, pretože v strave sa takmer nenachádzajú. Vitamín A je tiež potrebný a dá sa získať konzumáciou mrkvy.
ahoj čo som písala o tom príspevku niekde zmizol ale skús tie stránky preluskat čosom ti napísala odpoved nájdeš .
fialočka-tvoj problém je ľahko liečiteľný-ide o ochorenie pľúc (v akupunktúre hovoríme ,že sú plné-nachladnutie,hleny....),aj stredne dobrý akupunkturista by to mal zvládnuť
Tiez som mal problemy s imunitou. Nezaberali antibiotika, prechladnutie, chripky, ci zapal priedusiek sa stale vracal. Pomohlo mi az dlhodobe uzivanie Wobenzymu - enzymatickeho pripavku. Potom sa mi imunita dala do poriadku a uzivam to preventivne dodnes.
ahoj pozri si na dnes príspevok OKG tebe by pomohol emulips,okg omega ,okg alfa,zatial tieto ked by si sa cítila lepšie mohli by sme pridat okg factorbase ,ale pozri si stránky www.okg-fit.cz tam je napísané viac o výrobkoch ked by si mala záujem napíš na imeil narnija@post .sk
moj mail : dj-jennifer@azet.sk
kup si WOBENZYM,pomože ti ale je drahý