Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztahy na dialku

AdamKrt

usiko:

vobec ju do nicoho netlacim. Ale ona rozne malickosti, ktore beriem ako uplnu samozrejmost, ako prestavit rodicom, ci synovi /ved ju nejdem ziadat o ruku/, po tolkych mesiacoch povazuje, ze neni este na to pripravena. Ako keby som nemohol niekomu povedat, dobry den, ako sa mate, ved denne sa stretava clovek s novymi ludmi... Prehana a nafukuje malickosti a trapi sa nimi. Alebo su to len vyhovorky. Ze musi toto a hento porobit, ze si aj tak cez den volame dost a vecer si trebars musi popracovat na praci, ktoru si donesie vraj domov, alebo ma prania, upratovania atd. Ako keby clovek musel prat kazdy den a nie raz do tyzdna atd.

Jej sa zda, ze tlacim na nu, mne sa zda, ze sa to vlecie ako slimak a chcem to riesit, ale ze vraj neni co, ze proste ked mi nedviha telefon, asi nieco ma. Bol problem, aby slubila, ze aj ked nieco ma, moze zdvihnut a povedat, ze nieco ma. Ta minutka nikoho nezabije, aj keby sa ako ponahlal. Ved doma si je clovek sam strojcom svojho casu...

nanana12: citim, ze ju nieco trapi, ale nechce mi povedat. Hovori o existensnych problemoch, ze nevie ako dalej. Ale ked som sa pytal, na nas dvoch, ze to je dobre, ze urcite v tom neni niekto iny ma ubezpecovala. Zacala navrhovat aj pauzu na mesiac, ale po rozhovore si to rozmyslela. Neviem, aky ma problem, ale nechce povedat. Kto vie, ci ma vobec problem - mne sa skor zda, ze nevie co chce poriadne, nema to ujasnene v hlave.

rada

ja mam s priatelom vztah na dialku. Vidali sme sa kazdy druhy tyzden cez vikend. A potom raz za dva tyzdne Teraz je to menej, lebo zmenil byvanie ale chcem tym povedat, ze uz sme spolu 4 roky. Tento rok uz zhaname byvanie, a ideme skusit spolu byvat, a ideme si na seba zvykat :o). Ale dovolenky sme stravili spolu a tak... Myslim, ze vztah na dialku nie vzdy moze skrachovat... i ked si myslim,ze radsej niekoho,kto je na blizku. Je to narocne, ale pokial milujes, nie je co riesit :).

nanana12

vykruca sa..a v tom daco alebo dakto bude...ono je to krute, ale tak nejak to bude...mozno ju len neico trapi...a ty ak nechces aby to skoncilo musis zistit co sa deje..ja som to nechala tak...a o to viac to potom bolelo...a som zistila, ze stale boli :(

AdamKrt

Asi 10 mesiacov. Podla nej sa stale poznavame a neni sa kde ponahlat. Nemam ju vraj tlacit i ked ona z kazdej malickosti to obrati na tlacenie.

usiko

adam, radu nemam, ani vztah na dialku, ale preco sa s priatelkou nedohodnete na casoch, kedy si budete volat?

ja som sa s priatelom spoznala cez net a sprvoti sme si volali, ale vzdy len vecer, po praci, ked sme sa mohli venovat jeden druhemu.....rozpravali sme sa hodinui dve, ale vzdy len vecer....stanovte si pravidla......

aj ked, podla toho, co si pred chvilou napisal, sprava sa cudne.....necitala som to cele, ako dlho ste spolu?

AdamKrt

Prave s tym kontaktom mam problem. Volakedy sme si vecer pisali s priatelkou, pred prazdninami. Dnes sa jej uz vecer pisat nechce. Volame si cez den, cez pracovne dni. Ked som jej par krat zavolal vecer, tak ze akoby som sliedil. Mysli si to pre to, ze mam problem sa jej cez vikendy casto dovolat. Aj cely vikend nezdvihne a ignoruje. Tvrdi, ze niekoho nema, ale v dolezitych veciach mi uz par krat klamala.

Je to ozaj tazke este potom verit cloveku a dnes mi povie /ona mi vola castejsie/, ze jej casto volam a vecer ma program /mozno robotu, mozno syna atd/, ze jej to vadi, ze chce klud, vsak sa rozpravame aj cez den, ze ci nestaci...

Mam dojem, ze nas to vzdaluje, ale z jej strany, ako by jej to vyhovovalo. Viem, ako to vyzera, mam tiez tolko rozumu, ale ked je v tom clovek zainteresovany, je to tazsie a bez istoty nechcem robit vazne rozhodnutia.

Preto ma zaujima, ci sa tu najde vobec niekto, kto uspesne, dlhe roky ma vztah na dialku, alebo ci taky vztah dospel do konca - napr. do manzelstva atd ?

nanana12

nie...aj ked pred par dnami ma dokazal naozaj prekvapit tak, ze som bola apr dni mimo a nechapem co si mam ymsliet...vztah skoncil si myslim ze aj z dovodu..malo v kontakte, ci uz internetovom alebo telefonickom..toto udrzaiavat naozaj treba...lebo obaja potrebujete citit ze ste tu jeden pre druheho...a ze to citite obaja
tieto vztahy su tazke...ale nie nemozne...a treba ist do nho s tym, ze vies ze tu je riziko..ja som nad tym nejak neuvazovala...a skoncilo sa to tak, ze to stale velmi boli..aj ked uz nechcem

aj mna by zaujimalo kolkym to vydrzalo...ale existuju take pary a ja verim, ze to vacsine vyjde

Andrea0909

Laska na dialku je strasne tazka.. mat niekoho rad mysliet nanho cele dni a nemoct s nim byt , nemoct ho vidiet kedy chces to je veelmi velmi tazke.. sama to poznam ..:(