Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztahy na dialku

AdamKrt

_Marek: Ja viem, prekerna situacia. Lenze to je je potom na Shakespeareovsku otazku - byt, ci nebyt /spolu/... A ja sa nerad vzdavam :)

Dialka + starostlivost o jej dieta, plus domace prace co musi porobit a este priatelka na strazenie dietata cez vikend. To sa blbo potom planuju stretavky...

Len som chcel vediet, ake je to asi bezne stretavat, ci milovat si pri vztahoch na dialku, pretoze jej to tak zatial staci a vyhovuje.

_Marek

adamKrt mal by si sa nato vykaslat asi.neviem ci to stoji zato.aspon ja by som tak nevedel fungovat.akoze aj my sme mali obcas take chvile ze sme neboli spolu aj vyse mesiaca lebo proste nevychadzalo.ja som zacal studovat na vyske a pracovat takze nemal som vzdy cas.ale ona je zas velmi chapava.nikdy mi nerobila sceny ze nechodim zanou ze sa flakam a tak.proste bola stym zmierena ze je to tak.ved aj teraz nie sme spolu kazdy den.a to sme uz manzelia.ja chodim na sluzobky ktore su rozne dlhe.a kazdy den som v robote potom skola takze odidem skoro rano a pridem neskoro vecer.takze je to rozne.

_Marek

no my sme to vyriesili vzali sme sa ked skoncila gymnazium.
no a dovtedy sme to riesili asi tak ze najcastejsie som chodil ja zanou pretoze som mal uz vtej dobe svoje auto takze to bolo dost vyhodne.a obcas prisla k nam na par dni na vikend na prazdniny a tak.no a milovali sme sa vtedy ked sme boli spolu.ja som nebral milovanie tak ze sa musim vyburit kym ju mam pri sebe lebo ked odide aby som nemal chut zas a aby som ju nepodviedol.no a potom sme sa vzali a sme manzelia dva roky.

:-Pbebe

mne vztahy na dialku nikdy nevydrzali..ale ked dvaja chcu tak sa premozu...inak k tvojej laske asi nieje normalna ked sa vidite raz do mesiaca a aj to nechce sa milovat...:-/

muckaa

my sme od seba cca 180 km.. uz rok.. spolu sme tak ako casto sa da, to je.. ak sa da cez vikend tak piatok poobede + cely vikend, ak je nejaky volny tyden tak cely tazden.. zatial to funguje dobre,a ako casto sa milujeme? no ak sa da tak kazdy den co sme spolu :) tolko...inak ta dialka mi vadi.. ale internet funguje, aj telefon.. da sa to zvladnut hlavne ak chcu obaja

AdamKrt

Ide o to, ze sa stretavam s priatelkou, vzdialenost cca 160km. Lenze ona ma pracovne povinnosti, dieta atd a tak stretnutie byva raz za 4-5 tyzdnov. Niekedy sa postastilo 2x do mesiaca, ale to bola skor vynimka. Hovorim jej, ze sa mi to nezda normalne, ze by sme sa mali stretavat castejsie, ale ze jej to staci, vyhovuje a ze nemoze sa stretavat castejsie. Tak som len chcel vediet, kedze je to dialka, ako to riesia ine pary, ked su od seba dalej.

Potom mi priatelka vycita, ze ci kazde stretnutie musi byt aj s milovanim. No - ale ked iba vikend raz do mesiaca priemerne je clovek spolu ?

jankaaaaa :)

mam priatela, obaja sme z Košíc, no a teraz nastupujem do druhého ročníka na výšku v BA...prvý rok sme prežili v pohodičke :) ja som bola skoro každý víkend doma, keď som nebola doma bol on v BA, alebo sme boli dva týždne bez seba, ale to sa stalo len párkrát...mala som fajn rozvrh, mohla som chodit v stredu vecer domov, takze viac som bola v KE ako v BA...uvidime ako tento semester, ale urcite si tym nedame pokazit vztah :))) predtým ako ja som odisla do BA na skolu, sme boli spolu pol roka...keby som nemala svoje slniecko teraz, nepustala by som sa do takeho vztahu asi...my sme si stale hovorili, ze uvidime ako nam to bude fungovat ked ja budem v BA, uvidime po prvom semestri, po prvom roku...teraz uz nie je ziadne uvidime :) uz vieme,ze nas ta dialka nerozdeli :))) ved uz len dva alebo styri roky a som nas5 v KE :)))

SiSA89

No ja s priatelom byvame od seba 180 km ...a teraz cez prazky sme spolu niektory tyzden 2 dni.. niekedy 4 dni...podla toho ako si zariadime povinnosti a podobne..cez sk.rok(obaja chodime na VS)to mame tak, ze sme spolu min 2 dni v tyzdni ako kedy ale tie 2 dni su minimum..on bol piatak tak si mohol dovolit cez letny semester odist v polke tyzdna za mnou..teraz si robi doktorat tak uvidime ako to bude vychadzat ale minimalne vikend to isti...

A ta otazka co je bezne..to je individualne ...su pary kt.byvaju v tom istom meste a su spolu raz do tyzdna a ine ako ja s priatelom,ktore byvaju od seba daleko ..ale travia spolu tolko casu ,ako sa najviac da...to podla mna musite vy citit podla toho ako casto sa stretavate ci je to malo ..ci je to vela...presne cislo sa povedat v takom pripade myslim neda..ale jedno je pravda ,ze ak sa vidite raz do mesiaca tak to sa vztahom ani neda nazvat