mam velky klitoris a este aj velke pysky a mam z toho velke komplexy.a este to aj vidno, ci v plavkach, ci v nohavickach. absolutne sa mi to nepaci. velmi sa hanbim. aj ked som uz spala s chalanom. :( ako to zmenit? duj
komplexy zo svojej vaginy :(
neber to tak tragicky, mne sa velke pysky a klitoris pacia, ak najdes partnera ktory ta bude mat skutocne rad to bude urcite vnimat ako prednost. pred okolim ,na kupalisku a podobne sa to predsa da zamaskovat upravou plaviek v intimnej oblasti
ved prave, ze to takym tonom povedal, akoby som mala nejaku chorobu :( bolo to asi pred piatimi rokmi.
x-y
tak to musel byt riadny sprostak, ked ti tak povedal, dufam ze uz s nim nie si
ale zas to mohol mysliet ako pochvalu, neviem to podla toho ako sa zatvaril a akým tonom to povedal by si mohla vediet
a hlavne sa hanbim niekde prezliekat pred druhymi babami. kedysi som sa vobec nie, lebo som si to neuvedomovala , brala som moju vaginu normalne, ale cim som starsia, tak na to myslim.
majulka, dik za tip :) ma to aj pobavilo, trosku. jasne, holit sa holim :)
no vidis, nemala by som mat, ale mam. asi od jedneho okamziku, mala som priatela, daaaavno a sli sme sa prvy krat milovat a on nieco v tom zmysle- ze to su teda pysky! v tom okamihu zo mna opadla cela vasen.
x-y
myslim ze z toho komplexy by si nemala mat, muzi si aj tak vsimaju ine veci
zaklad je sa vyholit
no ved na op nechcem ist, myslim, ze by som sa citila blbo, keby som tam prisla s tymto "problemom".
nejako asi len psychicky,ale neviem ako :(
Ťažko povedať, to by trebalo idieť ale snáď nejaká operácia čo je podľa mňa asi zbytočné, alebo sa s tím zmier.