z nicoho nic sa mi zuzila predkozka !! poradte

Príspevok v téme: z nicoho nic sa mi zuzila predkozka !! poradte
pipoko

teraz asi za tyzden sa mi zuzila predkozka na jednom mieste sa kus pukla ale iba mala trhlinka doteraz so taky problem vobec nemal isla uplne lahko... moze to byt s toho ze mam asi mykozu a castejsie si ho umyvam alebo to je kvoli tej mykoze uz ta mykoza neni taka hrozna iba kus bieleho povlaku zavse ale nic hrozne len teraz zase ta predkozka ... mozem si na to dat framikoin aby sa to kus uvolnilo alebo co poradte pls ???

Peto6611

Dobrý.... po obvode penisu mam biely povlak nesmrdi to ani nesvrby ako keby sa mi ta koža sťahovala zoškrabávam si to ale nepomaha..... prosím poraďte mi nejaku masť.

pipiko

aha ja ten povlak tam uz ani nemam ale skor ma trapi ta stiahnuta pokozka neni velmi stiahnuta ale citim ze kus je moze to byt s tej mykozi ale s coho ako to mam liecit???

Giuseppe

Macat v slaboruzovom roztoku hypermanganu alebo v roztoku s octom, v ziadnom pripade neumyvat klasickym myslom, pouzivat Canesten krem a v strave obmedzit cukry. A treba preliecit aj sex partnerku. Do vyliecenia sa zdrzat sex styku. Ta liecba trva aj niekolko tyzdnov, ak to liecit tyzden potom prestanes tak sa to vrati.

sisa72

su aj iné prípravky ako maste.. pri dlhodom pretrvavaní je potrebné vybrat lieky.. ak maš sex. priatelku musi sa preliečit aj ona.. inak sa toho nikdy nezbavite..a budete to stale prenášat jeden na druheho..pytaj si lieky..

sisa72

no framykoin v žiadnom prípade nie.. daj si ten Canesten krém.. ak máš dlhšie mykozu a vieš o tom tak prečo si nešiek k lekarovi... ved ak sa to nelieči su z toho ine problemy ako napr. ten tvoj..

jules321

mam to iste aj stym povlakom a uz to trva dva roky bol som aj na koznom a som zdravi aspon na pohlavne choroby urcite ale budem musiet ist zase lebo stale sa to vracia, pouzivam canesten ale pomaha to docasne