prečo mi to spravil?

Príspevok v téme: prečo mi to spravil?
zuzka244

pred chvíľou som sa dozvedela že chlap, ktrého nadovšetko milujem, s ktorým som si plánovala budúcnosť a ktorému som verila na 200% ma sklamal. Boli sme spolu rok a pol. bol dokonalý a každý mi ho závidel. Vysoký čiernovlasý, presne podľa mojich predstáv. Neskutočne mi dával najavo lásku každý den sme boli spolu. V živote by ma nenapadlo že by ma podviedol. Aj ked nie fyzicky ale pre mna ako by to spravil. Dostala som sa do jeho schránky kde má maily od jednej kočky s ktorou sa raz stretol na jednu noc. Povedal mi že so žiadnou si nepíše odkedy sme spolu. Boli tam veci typu. Mysli na mna, dúfam že sa ti bude omne snívať, pofúkam ti zadoček, sú normálne v kontakte vie všetko o nej. A to vraj sa stretol s nou ešte predomnou na jednu noc. Maximálne som mu verila. Je jasné že potomto už s ním nebudem. Ale ako to prekonať? Ako zo dna na den zabudnúť a netrápiť sa? Včera som bola najšťajstnejší človek že mám takého priateľa a teraz toto. Ako sa naučiť znova dôverovať?

hmmmm

no je to poriadne krute...ale asi to s tebou nemyslel vazne. nevravim ze vsetci krasni chlapi su neverni ale vacsina si neda rukav odtrhnut
ked jej pisal take veci a uz predtym s nou spal tak to asi pokracovalo aj pozas vasho vztahu

fretka

no podla mna zapieral preto, lebo vedel ze mu nedoverujes co si napokon aj dokazala, ked si mu vosla do posty. Chlapi uvazuju inak, on si proste s tou holkou dopisoval so srandy a k nicomu fyzickemu nedoslo.
Vies, najhorsie je, ze ty si pravdepodobne myslis, ako ho tym rozchodom potrestas. lenze z jeho pohladu si ty ta nevyzreta ziarlivka. Vlastne sa len potesi, ze sa ta zbavil. Pri jeho vyzore bude mat za tyzden novu a na teba zabudne, lebo v jeho ociach si ty tá, co sklamala. Zatial co ty sa budes trapit a vo vnutri rozoberat, preco to urobil a ci si pre neho nebola dost dobra.

eviket

to mi je luto, ale co ine si aj mohla urobit.. to je proste strasne ponizujuce, ked sa chlap takto chova... ja tomu ich mysleniu nikdy nepridem na koren.

darika

Zuzka-prave preto,ze sa ti stal taky dokonaly,ta musel sklamat.Zapamataj i,ze dokonalost neexistuje.A ak by si ju aj nasla,tak by sa zase muselo nieco stat.Vo vztahu je normalne,ked sa ludia aj trosku pochytia alebo maju rozdielne nazory.Ale ked sa chlap chova tak fantasticky,ze si zena mysli,ze ma ideal,tak ver,ze on takymto chovanim len nieco skryva.Mas to ale za sebou a tak ti teraz len drzat palce,aby si to zvladla.Vsetko prejde.Aj ten najvacsi problem sa zabudne casom a zapadne prachom.Hore hlavu,su aj ini,sice nie taki dokonali,ale mozno vedia menej zradit.

zuzka244

ano stretli sme sa zobrala som si veci čo som mala unho a povedala som že je koniec, že ma strašne sklamal, ako sa mohol takto pretvarovať, snažil sa popierať, ale zbytočne dôkaz je v notebooku takže zbytočne...

zuzka244

presne tak. mne nevadí ked má on kamarátky aj sa s nimi bezomna stretával a nežiarlila som aj ja mám kamarátov ale toto je ine kafe. Ked váš priateľ píše druhej kočke aby sa jej o nom snívalo a že jej pomasíruje boľavý zadok. Toto sa kamarátke nepíše. Poriadne si to prečítajte a potom píšte.

eviket

aka hlboka myslienka, ale zial toto je trosku iny pribeh ako ten tvoj... je rozdiel, ked tvoj priatel vie o tvojich kamaratoch, tak ako ty o jeho... ale ked niekto potajomky pise spravy nejakej babe, a popritom tvrdi opak, potom je to klamar, ktory si nezasluzi ziadnu zenu..

heh

a suhlasim s "pjosa".. :"Pozri, kolko na chate, ci pokece si poslu pusu, povedia, chybas mi, ci reku mysli na mna a beru to taky priatelsky flirt. Pokial nemas overene,ze naozaj podvadza, naco kazit nieco, co este nie je pokazene." -

zbytocne si kazite vztah ziarlivostou ktora nie je namieste.a kazdy pohar raz pretecie.. mozno toho chalana prestane bavit vkuse pocuvat vase hystericke sceny,napriek tomu ze vas lubi..a rozide sa s vami..a potom budete nadavat na tie ich kamaratky, ktore apropo za nic nemozu a vinite ich z toho ze mali blizku dusu s ktorou sa mozu porozpravat ! .. pritom ten vztah si nicite sami..

heh

viete co,vsetky ziarlivky,ja vam to poviem z tej druhej strany.. Mam velmi dobreho kamarata ktoreho som stratila prave vdaka takym hysterkam ako ste vy vsetky co tu nadavate na chlapov. Vyborne sme si rozumeli,nebolo medzi nami nic viac ako kamaratstvo,ja zadana,on zadany,ale ta jeho zacala hystercit a ziarlit na mna,aj ked nema dovod,a vdaka tomu som stratila dobreho priatela... lebo ju lubil..
A poviem vam,ze zbytocne dramatizujete kvoli somarinam. Fyzicky vas nepodviedol a nepoviem keby si s nou pisal zalubene smsky. Ale ze si pisu,a doveruju,noa co ?! KAZDY clovek potrebuje mat blizku dusu... A niekedy nestaci len ten jeden (vy,ako partnerka), lebo partner je partner a kamarat je kamarat...