pred chvíľou som sa dozvedela že chlap, ktrého nadovšetko milujem, s ktorým som si plánovala budúcnosť a ktorému som verila na 200% ma sklamal. Boli sme spolu rok a pol. bol dokonalý a každý mi ho závidel. Vysoký čiernovlasý, presne podľa mojich predstáv. Neskutočne mi dával najavo lásku každý den sme boli spolu. V živote by ma nenapadlo že by ma podviedol. Aj ked nie fyzicky ale pre mna ako by to spravil. Dostala som sa do jeho schránky kde má maily od jednej kočky s ktorou sa raz stretol na jednu noc. Povedal mi že so žiadnou si nepíše odkedy sme spolu. Boli tam veci typu. Mysli na mna, dúfam že sa ti bude omne snívať, pofúkam ti zadoček, sú normálne v kontakte vie všetko o nej. A to vraj sa stretol s nou ešte predomnou na jednu noc. Maximálne som mu verila. Je jasné že potomto už s ním nebudem. Ale ako to prekonať? Ako zo dna na den zabudnúť a netrápiť sa? Včera som bola najšťajstnejší človek že mám takého priateľa a teraz toto. Ako sa naučiť znova dôverovať?
prečo mi to spravil?
zuzka244: prečo sa hrabeš druhým v ľuďom pošte? Počula si niekedy slovo "súkromie"? Čítať súkromné maily je rovnaký zločin ako otvárať cudzie listy. Vôbec sa mu nečudujem, že mal popri tebe inú, ak si bola aj vo vzťahu takáto zákerná podliačka. Ak by som bola na jeho mieste, podám na teba trestné oznámenie.
alzbee, je s tou zenou v kontakte momentalne..
Uf pardon, hodilo mi to dvakrat. Inac irena5, to som napisal nezavisle od tvojho prispevku, ked si ho este nenapisala. To je aj tvoj pripad, ze vsetci muzi su rovnaki :))). Velmi ubohe myslenie. Niesi ty nahodou lesbicka?
Uf pardon, hodilo mi to dvakrat. Inac irena5, to som napisal nezavisle od tvojho prispevku, ked si ho este nenapisala. To je aj tvoj pripad, ze vsetci muzi su rovnaki :))). Velmi ubohe myslenie. Niesi ty nahodou lesbicka?
Ak dobre chapem, tak on sa s nou stretol este predtym, nez sa dal s tebou dokopy a v tom case si s nou aj pisal?...lebo v tomto pripade nechapem, ze v com je problem? ved to sa udialo predtym, cize ani ta nepodviedol a ani nic podobne....alebo to blbo chapem?
Nooo len nehadzte teraz vsetkych chlapov do jedneho vreca, ako to zeny zvyknu robit. Mne sa tiez stalo nieco podobne, ale so zenou. Potom, ked som to zistil, taaak presvedcivo mi klamala do oci, ze keby som nemal o tom dokazy, tak by som jej normalne uveril. Vtedy uplne stratila moju doveru, tahali sme to potom este pol roka, no kde nieje dovera, nemoze byt ani laska. Napriek tomu, ze som ju lubil, nechal som ju. A vobec to nelutujem, ze som to uroil.
Nooo len nehadzte teraz vsetkych chlapov do jedneho vreca, ako to zeny zvyknu robit. Mne sa tiez stalo nieco podobne, ale so zenou. Potom, ked som to zistil, taaak presvedcivo mi klamala do oci, ze keby som nemal o tom dokazy, tak by som jej normalne uveril. Vtedy uplne stratila moju doveru, tahali sme to potom este pol roka, no kde nieje dovera, nemoze byt ani laska. Napriek tomu, ze som ju lubil, nechal som ju. A vobec to nelutujem, ze som to uroil.
presne toto je zaklad kazdej muzskej povahy.su to proste svine bezcitne.
mne sa stalo niečo veľmi podobné...odpustila som ale nezabudla...odpustiť som musela, príliš ho milujem...prešlo od vtedy pol roka a často mi to chodí po rozume...ale snažím sa to prekonať...každý človek v živote spraví chybu, snáď sa z nej poučí...ja mu znova dôverujem, prisahal že to nezopakuje a že ma nechce stratiť...ja jeho tiež nie...tak sme spolu, snáď už bude len dobre:) držím palce...
..akoby si chlapi obcas potrebovali dokazat, ze pre nich nic nie je nemozne... doma ma krasnu zenu, ale este chce viac. Vies kolko zien ma presne tento isty problem a k tomu tie, ktore o tom este nevedia. Ty sa mu oddas uplne vsetkym, ale to je asi malo.. A ako sa da na nieco take zabudnut? Len velmi tazko.. ale prajem vela sily :)