mam 18 a moj penis ma len 11 cm neviem mi nejaka baba povedat ci by jej taky velky stacil? a ci uz s takym mala docinenie?
maly penis
na uspokojenie zeny staci vraj len 9cm citala som v Tabu ...a co sa mna tyka, keby niekto vytiahol 20cm velky kram, asi by som sa zlakla, ze ma tym roztrhne
14,5 neni malo,,lebo ked je prilis velky thak potom to zeny boli ked ide ftak hlboko
sasa..by si sa cudovala ake niektore patnastky sestnastky maju sexualne skusenosti...ajaj..takze tak
bud rad ze mas mali kolik :D...myslim ze kazda mladsia baba je len rada ak vidi ze do nej ide nieco co je len o malo vacsie ako prst...si nevem predstavit 16 rocnu babu ako sa diva na 25 cm kkt :D by ju presla chut na pol roka :D
ak zensku dokazete spravit prstami, ktore maju 8cm, tak preco by ste ju nemali spravit 10cm vtakom??? ked s nim viete narabat, tak sa nemoze ziadna stazovat....pokial nema dieru ako medvedi brloh...
Onlom, a nemáš náhodou zalomenú hadicu?
aale nekecajte, ja si to bez poriadneho kolika ani neviem predstavit..nejakeho vrabca ktoreho by som ani necitila dakujem radsej nie
ludkovia...mne by bolo jedno aky je velky len nech ma dobre spravi....boze tolko pripomienok mate k tomu........