eBay skúsenosti

simona64

Zdravím,

Ten lokálny ebay www.ebay-kleinanzeigen.de čo posiela iba v rámci Nemecka, podarilo sa niekomu ukecať nemcov nech pošlú tovar na SVK či ani nie? :) Vďaka Tomáš ebayslovensko.sk

lost

Ako to, ze som si nevsimol takuto otazku :)
No posta by stala cca 20-40 USD asi .. zalezi odkial ide a ako rychlo to chces..
da sa to vypocitat na usps.com
ked uz nic, aspon pre nabuduce :)

bibba

chcem sa vas nieco spytat... ak som si z ebayu vybrala jednu knihu, ktoru by som si chcela objednat, stoji US $57.76, tak kolko bude cca. postovne???? (chcem len tu jednu knihu) normalne mi to pride na postu?

ebay

dobra vila..pre dcerku ked som kupovala saty, tak to bolo lahke sa trafit - podla jej veku a zatial jej vsetko sedelo..s topanockami pre nu to bolo tak, ze pri niektorych som si nasla tie tabulky, ktora velkost anglicka je aka europska, objednali sme sandalky a uz som v obraze a viem, aku ma anglicku velkost..a ked som si pre seba, tak vacsinou som si to podla tych svojich mier a zatial mi vzdy bolo vsekto dobre..americke velkosti moc nepoznam, kedze na americkom nenakupujeme, ale anglicku velkost uz viem, aka mi je dobra a co som si objednavala take cinske saty, tak tam som si tiez podla mier vybrala velkost a su dobre..

dobra vila

ebay, a ked si si objednavala saty ako si vedela trafit velkost? Nevie mi s tym niekto poradit?
Akoze pokial si niekto uz objednaval satstvo na americkom ebay, tak velkost M (resp.38) sa tam vyrovna comu???
Pretoze som uz videla aj taku prepocitavacku, alebo co, proste sa normalne zmerat a iba sa najst v tabulke na tych produktoch a vobec to nesedelo!! To bolo zjavne fakt mylne, ale ma teda niekto skusenosti s objednavami satstva cez usa ebay?

Elliq

Prosím a ako to s tým paypal...platí sa tam poplatok za registráciu, alebo nejaký mesačný poplatok, ako sa tam zaregistrujem a toto všetko...prosím poraďte