Centimetre v páse

karioll

treba vediet citat aj medzi riadkami,vazne ma deprimuje na toto stale odpovedat
pri chudnuti,je spravna skladba stravy 70% a pohyb 30%.spravne chudnutie sa mysli spalenie zasob tuku,co sa neda inac ako pohybom.
chudne sa ked je vydaj vyssie ako prijem to snad vie kazdy.ked prestanes jest alebo znizis prijem chleba,prospeje ti to,lebo je to velka davka sacharidov,ale opakujem,spravne schudnes iba pohybom,inac to jednoducho nejde.ked znizis napriklad prijem sacharidov,si zdravy clovek,znizi sa ti hladina glukozy v krvi,cim sa snizi hladina inzulinu,a tym sa zacne vyplavovat voda z buniek,a tej mozes mat ak si spravne obezny aj 25 litrov takto viazanej v tele.ale nie je to tuk,co ja stale tvrdim.prva ide voda,potom svaly a potom tuk,ten ma telo ako zasobu energie preto hu pusta posledny.ak sledujes to chudnutie na prime,tak o tom to je,o vode,oni splasnu,schudnu,ale tuk,pricina vsetkych problemov ostava.dufam,ze uz ste ma pochopili

alzbee

No toto nikdy neviem, ze kde sa meria obvod pasu? Lebo ved miery 90-60-90, co sa udavaju ako "idealne", tak vlastne 60 ma byt v pase, nie? a ja som si minule merala pas-ale cez pupok a mala som tusim vyse 70, ci kolko-to je jedno, ale som nechapala, ze ako chude potom musia byt tie modelky, ked maju 60?! a tu sa dozvedam, ze to sa teda nemeria cez pupok, ale popod rebrami? dobre vediet:))

stark

prepáč kariol. ale nemáš pravdu, ja som schudol 15 kg za 4 mesiace len správnou úpravou stravy...ani nie diéta,len som znížil príjem chleba. a múčnych jedal , vynechal tučnú stravu...pohybu som nemal o nič viac ako pred tým

sade8

karioll - pohyb neni vsetko su ludia ktori nezmenili s pohybom nic iba so stravou a schudli a udrzali si to - to potom ako vysvetlis

arester

karioll - no ty budeš asi veľký odborník a uznávaný dietológ. Strava je základ a cvičenie je iba výborný doplnok a pravda je práve opačná, môžeš cvičiť ako blázon, ale keď neupravíš stravu výsledky budú veľmi biedne.

karioll

to je blbost,bez cvicenia nikdy nemozes schudnut tuky,lebo iba oxidaciou sa tuky spaluju,cize aerobna aktivita,220-vek krat 0.6-0.7 a 40 minut.treba znizit tuky,sacharidy,zvysit zeleninu a vela vody pit

luciaAAAA

nejem ani sladke ziadne tycinky alebo take nieco , nepotrebujem to ....... Iba obcas nieco male..
Uz sa mi podarilo zhodit z 93 kt som mala v pase na 79 ale chcela by som aspon tych 69...
Nejeem po piatej zistujem ze to na to dost zabera aspon v mojom pripade urcite..