Otravna byvala

Príspevok v téme: Otravna byvala
linduska

ahojte :)
nevedela som, ci sem mam napisat ale potom som si povedala, ze mi mozno dokazete poradit alebo ma povzbudit.
ide o to, ze mam priatela a sme spolu nieco vyse roka no stale nas otravuje jeho byvala. on mi tvrdi, ze s nou nadobro skoncil hlavne po tom, co nas ohovarala a nadavala na nas oboch. jeho kamarati ju tiez nemaju radi, lebo pred nimi sa chovala ako "kamoska" a za chrbtom o nich hovorila, ze su k....i. s robkom som uz raz chodila, no rozisli sme sa a potom si nasiel ju. vsetci (jeho kamarati a hlavne jeho kamosky) mi vraveli, ze oni spolu len sexuju a chlastaju a ze stale lubil mna aj ked bol s nou. neviem co si mam mysliet, lebo ked uz sme sa dali znovu dokopy, stale s nou bol kamarat (aspon to mi tvrdil) a pisal si s nou smsky aj na icq. dokonca som mu ich precitala zoparkrat a mal tam aj od nej. to bolo v zime. teraz uz o nicom takom neviem.
vtedy po nasom rozchode bol z toho vraj dost zdeptany a nasiel si ju. ja som modrooka dlhovlasa blondyna a som od nej chudia. o dost. a ona je kratkovlasa ciernovlasa hnedooka a ritnata. pocula som, zevraj ked niekto niekeho miluje a rozidu sa, chalani si potom hladaju uplne iny typ aby zabudli. neviem co je na tom pravdy, ale robo bol vzdy na blondyny. ale tato karin (tak sa vola) nam stale neda pokoj. dokonca ked bol u mna, tak mu volala ci nepride ku nej!
bojim sa, ze o nho pridem :( a este viac ma desi, ze si s nou stale volava a vypisuje...
prosim poradte co mam robit

nutela123

hm, vidíš to ty modrooka, dlhovlasa blondína, jedna kratkovlasa ciernovlasa hnedooka a ritnata Karin ti nedá spávať ;D

linduska

tak teraz som sa velmi dobre pobavila ja :D:D
neviem sice kto je "erika" a "zaujimave", ale zrejme ste sa v nas obidve nasli. vidim, ze takychto pripadov je viac a aspon je niekto na svete kto ma celkom chape.

sarapakt

Linduska pise ako 16 rocna baba dobre som sa so sestrou na tom pobavila .urcite nezalezi na tom ako kto vyzera ale ako mysli.Erika Ty si fakt dobra .Verim tomu ,ze si zostala v dobrom soku.

zaujimave

Dala by som za to ruku do ohna par krat ma verbalne napadla takze jej slovnik poznam aj sposoby,ale ver mi ostala som v soku.je to ona to je tutovka,len to cele prekrutila.

zaujimave

Erika dufam,ze sa ti ulavilo ked si tu pisala take vtakoviny.Sorry,ale mas fakt talent no okrem mojho mena si nenapisala pravdu o nicom. ozaj a vies,ze ten tvoj priatel ma prestal otravovat az ked som poziadala mob.operatora o zablokovanie jeho hovorov.non sens coho si schopna,ale aspon ti tu polichotili,ze mas16.dobry pocit ked mas takmer50

katuskaja

linduska
ako to ze sa o byvalej vyjadril ze je tucna p...a tak neviem, ked uraza ine ženy, tak casom moze aj teba.Aj Ty mozes raz pribrat a toto mu budes tolerovat.nauc to dieta sa spravat,lebo to nieje muz to je dieta,-)

papulka19

Baby ja ho velmi milujem...a ked som to spätne citala tak to vyznieva ...no :D tak ze som fakt slepa...100x ak nie viac som sa mu pokusala vysvetlit ako by to bral keby som to robila ja ...no tvaril sa ze chape ...a to co som napisala sa naozaj stalo...no dajme tomu ze za ten rok sa stretli mozno 10x max 15 ...ale stale proste take okolnosti :( a to s tymi darcekmi je tak ze on je strasne dobra dusa a hocikomu kto mu das darcek kupi nejaky aj on...i keby mu dal darcek clovek ktoreho neznasa...len si nejak neuvedomil ze mna to zranuje co sa jej tyka. Ide o to ze stale zacina ona (som toho neustale svedkom) ked mu zavola neodchadza z miestnosti ani nic, povie mi o com sa bavili da mi aj precitat spravy od nej ...aj tie co napisal on...a ked som unho tak vidim ze on sa venuje mne a ona mu napise a tak .... Mam stastie ze je zasadovy clovek a ked ho raz niekto sklame alebo okasle (ako ona) tak uz nema unho sancu....Len ma mrzi ze sa kvoli nej a jej spravanie sem tam pochytime. Velmi ho lubim a uz som mu aj dala na vyber ja alebo ona....tak povedal ze si davno vybral mna, ale ju neokasle (tym systemom ako som chcela ja ze prerusia vsetky kontakty)lebo je kamoska a poznaju sa 8 rokov... taze tak :( kazdopadne by som jej najradsej vyskrabala oci alebo napisala nieco nechutne ...ale na to mam svoju hrdost ...a vek.

queen_sam

bibba, presne to som chcela napisat aj ja. ved ked sa niekomu nepaci ta tema, nech radsej nepise. kazdy ma nejaky problem a rad sa o nom porozprava. a ked niekto este aj kritizuje, tak to fakt nepochopim...ved linda tu len napisala svoje pocity a nemyslim, ze chcela nniekoho urazit i ked zrovna nenapisala pekne ten rozdiel medzi nou a tou babou..