ahojte :)
nevedela som, ci sem mam napisat ale potom som si povedala, ze mi mozno dokazete poradit alebo ma povzbudit.
ide o to, ze mam priatela a sme spolu nieco vyse roka no stale nas otravuje jeho byvala. on mi tvrdi, ze s nou nadobro skoncil hlavne po tom, co nas ohovarala a nadavala na nas oboch. jeho kamarati ju tiez nemaju radi, lebo pred nimi sa chovala ako "kamoska" a za chrbtom o nich hovorila, ze su k....i. s robkom som uz raz chodila, no rozisli sme sa a potom si nasiel ju. vsetci (jeho kamarati a hlavne jeho kamosky) mi vraveli, ze oni spolu len sexuju a chlastaju a ze stale lubil mna aj ked bol s nou. neviem co si mam mysliet, lebo ked uz sme sa dali znovu dokopy, stale s nou bol kamarat (aspon to mi tvrdil) a pisal si s nou smsky aj na icq. dokonca som mu ich precitala zoparkrat a mal tam aj od nej. to bolo v zime. teraz uz o nicom takom neviem.
vtedy po nasom rozchode bol z toho vraj dost zdeptany a nasiel si ju. ja som modrooka dlhovlasa blondyna a som od nej chudia. o dost. a ona je kratkovlasa ciernovlasa hnedooka a ritnata. pocula som, zevraj ked niekto niekeho miluje a rozidu sa, chalani si potom hladaju uplne iny typ aby zabudli. neviem co je na tom pravdy, ale robo bol vzdy na blondyny. ale tato karin (tak sa vola) nam stale neda pokoj. dokonca ked bol u mna, tak mu volala ci nepride ku nej!
bojim sa, ze o nho pridem :( a este viac ma desi, ze si s nou stale volava a vypisuje...
prosim poradte co mam robit
Otravna byvala
Potom je chlapec velmi nezrely a nevie co chce. Este ked chlasta a sexuje, ako si napisala bez zavazkou to svedci o jeho nizkej urovni.