uz treti rok si koli nadbytocnymi kilam nemozem uzivat leto...a preto hovorim uz DOST!...do dalsieho leto sa dostanem do svojej najlepsej formy a uz sa viac neminim trapit koli postave kilam a celulitide...je mi jedno kolko namahy ma to bude stat...musim to za kazdu cenu dokazat..mozno to pojde pomaly ale dufam ze vysledok bude viditelny a nastalo...od zajtra zacnem a nic ma nezastavi...pravidelne cvicenie...upravim stravu a zacnem jest pravidelne v mensich davkach...najdem nejaku partacku?
už sa viac nechcem trápiť svojou postavou...
No vieš, vzhľadom na to, že chodím spávať okolo 11stej, kebyže nejem po 5tej asi umriem od hladu... A ok, viem že sladkosti by bolo idálne vylúčiť, ale ja chcem život aj trošku užívať:)
nESTACI NEJEST PO 7 NEJEDZ PO 5... A OD SLADKOSTI RUKY PREC Z TYCH TI BRUCHO AKURATT TAK NARASTIE !! FAKT ICH NEPAPAJ .. .:)
regina8
ja mam tento isty problem ze po case zlyham...ale uz som si povedala dost...vazne si chcem uzivat...a takto trpim nedostatkom sebavedomia len koli postave...cele dni som doma zavreta pretoze sa neskutocne za seba hambim...
ja som si to teraz naplanovala tak ze do decembra by som chcela zhodit tie kila(myslim ze to je realne)a po decembri sa budem venovat formovaniu svalstva...
Dobre, platí:) Netvrdím že som tučná, dokonca práve naopak ale všetko čo zjem sa mi ukladá v bruchu... Čiže je to divné... A nedokážem sa vzdať sladkostí, venovať sa športu, rozhýbať svoj lenivý zadok a niečo pre svoje zdravie urobiť... Lebo mi hrozí že ked budem staršia a pôjdem takto dalej budem mať strašne velké brucho...
Ok, menej sladkostí, a denné cvičenie, nenapchávanie sa po 7mej:) Čo je tvojím cielom?:)
takze mam 17 rokov...a vahu momentalne 64 kg...moj ciel je dotiahnut to na vahu 58 kg...ale hlavne vyformovat postavu a vybudovat svalstvo na celom tele...vyska okolo 167-168cm
ja by som chcela tie ale vzdy po case zlyham:(
a kolko mas rokov a a ku mas vahu?? pripadne aky je tvoj ciel .. ?