už sa viac nechcem trápiť svojou postavou...

Príspevok v téme: už sa viac nechcem trápiť svojou postavou...
sunny blond

uz treti rok si koli nadbytocnymi kilam nemozem uzivat leto...a preto hovorim uz DOST!...do dalsieho leto sa dostanem do svojej najlepsej formy a uz sa viac neminim trapit koli postave kilam a celulitide...je mi jedno kolko namahy ma to bude stat...musim to za kazdu cenu dokazat..mozno to pojde pomaly ale dufam ze vysledok bude viditelny a nastalo...od zajtra zacnem a nic ma nezastavi...pravidelne cvicenie...upravim stravu a zacnem jest pravidelne v mensich davkach...najdem nejaku partacku?

cicusa

ja som na zakladnej skole vazila 80 kg...bolo to strasne,mala som zo seba komplexy,ale raz som si povedala,ze konec,zacala som menej jest,teda jedla som naozaj malo a schudla som 10 kg...na strednej skole som uz ziadnu dietu nedrzala,len som uplne zmenila stravovacie navyky.Dnes ako 20- rocna vazim 63 kg...nie som so svojou postavou este spokojna,ale aj tak som na seba hrda co sa mi podarilo.

sunny blond

baby?...vedela by niektora poradit cviky na zmensenie objemu stehien a na zredukovanie celulitidy?...stravu mam zmaknutu ale co sa tyka cvikov...:)...no poradi mi niekto?

zujky

Drzim ti palce nech ti to vydrzi .. .Vela ludi sa sprvu takto nadchne..a potom ta chut upada... . Tak hlavne NECH TI TO VYDRZI !! Ved predsa Ty stojis zato;) ...

MMMaruska

ja som dnes bola na kúpalisku, nejak sa nedalo vyberať zdravú stravu... Ale zas tá motivácia (ja v plavkách iný v plavkách:-D)

sunny blond

takze mam prvy den za sebou sice bez cvicenia...ale perfektne som to zvladla so stravou...nic co by mohlo mojmu telu skodit a co by si mohlo ukladat vo forme tuku...cvicenie som dnes nezapojila koli nedostatku casu...aj to je uspech ze som si dokazala odopriet svoje milovane sladkosti a slanosti...ked to takto bude pokracovat a zacnem makat aj cvicenim som si ista ze to pojde dole...a dole to aj zostane :)

sunny blond

tak urcite sa prikladam k nazoru ze je lepsie sledovat ubudajuce centimetre aj keby sa to na vahe velmi neodzrkadlovalo...koniec koncov ide mi o pekne formovanu postavu...
bude to dlhy boj ale stoji za to skusit to!

HILLA236

No ved ano ale tak obcas sledovat ju nezaskodi.. :) ja som sa tiez moc casto nevazila moznno tak raz za mesiac..

MMMaruska

Pravdupovediac ja sa na váhu ani pozerať nebudem, hlavné je to čo budem vidieť na sebe:) Podľa mňa ked sa niekto trápi svojom váhou lepšie je ju nevedieť v číslach no nie?:)

sunny blond

baby ale pred tym ako do toho pojdete si uvedomte ze budete musiet nadalej aj po schudnuti pokracovat vo vyvazenej zdravej strave a pohyb stale stale...

uz to konecne chcem dokazat...
preto si skusim odopriet aj svoje milovane sladkosti...zo zaciatku to bude urcite tazke ale ja verim ze to vydrzim a dotiahnem do konca...do decembra teda cakam ubytok na vahe 6kg...:)

HILLA236

noo ved je to na tebe .. :) ja len ze som perfektne schudla tym nepapanim po 5 .. pred rokom . a ja ked chcem sladke tak si dam pre dobedom .. a nie uz tak okolo piatej napr .
mam 171 a vahu okolo 58 59..
vek 18