anonymne listy

Príspevok v téme: anonymne listy
wifi

Zdravim, viem, ze tato tema sa tu velmi nehodi, ale myslim, ze je to najrychlejsia cesta, ako ziskat nejake odpovede. Problem vznikol niekedy v jeseni, kedy nam prisiel domov prvy anonym, v ktorom stalo: \"davajte si pozor na manzelku!\" Moj otec je velmi ziarlivy clovek a doma sa nasi kvoli tomu casto hadaju. Moja mamka je zase obetavy clovek az az a ruku do ohna dam za to, ze sa nicim takym voci nemu neprevinila (takto to tu prosim nerozoberajme, ze by to mohla byt pravda). Skor on je ten, o ktorom by som povedala, ze by mohol za niekym chodit, kedze nie je casto doma a tu ide a hentam ide a mozno je niekde uplne inde...ale to mi je jedno. ide mi o spravodlivost! obhajit mamku a vypatrat osobu, ktora nam strpcuje zivot...nedavno nam prisiel uz treti takyto anonym a tentokrat to bolo pekne v obalocke a uz aj presne adresovane menovite mojmu ocovi. mame podozriveho, resp. dvoch podozrivych ludi, ale nemame dokazy, ze to mohla byt ta dvojica...snazili sme sa overit si pismo, ale ak to boli oni, tak to dali napisat zrejme tretej osobe. ako postupovat v takomto pripade? je to urcite osoba, ktora zije blizko (zrejme rovno na nasom dvore), lebo to hodi do schranky len vtedy, ked vie, ze oco je doma a mamka doma nie je (takze to vyberie zo schranky on), dalej vie, ze chodi na ryby a nocne (vraj vtedy chodi moja mamka na nocne vylety, co je smiesne, lebo som vtedy skoro vzdy doma). Moj otec je ziarlivy a hlavne ked si vypije, tak vykrikuje mamke vselijake veci a vsetko to pocut von...steny su tenke...takze ta osoba nebude byvat daleko. Co s tym? ma to uz unavuje prizerat sa na to, ako sa rodicia hadaju kvoli niekomu, kto nam chce evidentne ublizit...ked dosiel nedavno NN list, oco sa snazil byt kludny, ale vnutri ho to zozieralo, lebo je to obrovsky ziarlivec a cudzim veri, ale vlastnej rodine nie...co robit s takym listom? policia s tym asi nic nepravi, ze? :( prosim, poradte...

[zruseny12]

WIFI
tiez ti prajem aby sa vam to podarilo cim skor vyriesit...
viem velmi dobre ake to je ked cloveku niekto nici zivot-rodinu atd.
hovori sa ***NA KAZDEHO RAZ DOJDE***
vela stastie

wewrka

wifi je mi strasne luto ze su ludia schopni robit taketo veci a ze tym cela tvoja rodina trpi :-(

vies 100% ze to je susedka?alebo je to len tvoj odhad? nepravila tvoja mamina niekedy nieco na co by sa za nu ta susedka mohla hnevata chciet sa jej pomstit?alebo niekomu inemu v okoli?

tiez si myslim ze by si mala mat nejaky "pevnejsi" dokaz na nu ... napr. ako tu uz radil niekto odfotit ju na telefon... pripadne v case v ktorom je oco doma ja neviem-dat kameru do okna a nechat natacat a odid z domu aj ty mozno ju to posmeli ked ta uvidi odchadzat ...

drzim paste ze to coskoro vyriesis k svojmu prospechu a prospechu vasej rodinky... pevne nervy!!!

ččččč

wifi: ja som mala na mysli tento posledný list, ktorý si našla ty, o tom som písala, že ešte šťastie, že sa nedostal k tvojmu otcovi. No je to príšerné, kam až ľudia sú ochotní zájsť...ja osobne považujem za najlepšie riešenie tú políciu a zmieniť sa aj o tom, že kedy tie listy chodia. Prípadne ešte lepšie riešenie by bolo, keby vás policajti aj navštívili a to rovno pred očami susedy, nech sa s prepáčením do--rie od strachu.

wifi

ččččč, ved praveze on si ten list nasiel v schranke, lebo mamka doma vtedy nebola...a stale to ta osoba hodi do schranky vtedy, ked je on doma a ona je v praci vtedy:(
a ta suseda je tvrdy oriesok...na nu treba ist ostro!! ale to nebude jednoduche, myslim.
tak ja tu este napisem, az sa nieco velke stane. verim v spravodlivost!
majte sa zatial a dakujem za rady.

micaa

wifi ked vies ze je to suseda tak co za nou nezajdes? Co sa jej bojis? Nenechaj ju nicit povest tvojej maminy! Vysvetli jej ze ked s tym neprestanu, budes to riesit cez policiu a moze si odsediet az 2 roky!

ččččč

a ešte by som sa aj zmienila pred podozrivými, že ste na polícii boli a zacitovala ten zákon. Nie nejak obviňujúco - že podozrievate ich, proste len ich tak nevinne informovať, nech vedia, že slučka okolo nich sa pomaly, ale iste sťahuje.

ččččč

toto zašlo priďaleko! Vezmi listy, mamku a choďte na políciu, veď to nie je normálne, ten človek sa vás očividne snaží zničiť!!! predstav si, že by ten list našiel tvoj otec. Mysli na svoju mamku a na spravodlivé potrestanie tých, čo vám to robia. Pozri, za trestné oznámenie sa neplatí, ani nič, proste urobíš výpoveď, oni si okopírujú listy a poradia vám.

wifi

A pred chvilou uz prisiel dalsi list...No, nastastie som ho vybrala zo schranky ja. No, ale co sa tam teraz pise. Ved to ani mame radsej neukazem. Normalne ta osoba uraza moju mamu, ze aka je pobehlica, a ze sa ma radsej venovat svojej rodine. :-(. Ja uz vazne neviem ako dalej.

wifi

ved to, neexituje, ze by nasi susedia nevedeli, ako on ziarli...takze aj ked si on mysli, ze to bola ona, aj tak sa hada...:(stale si hlada priciny:( a uz tretikrat to je kvoli nasim neprajnikom.