Tuto dilemu uz riesim nejakych 5 rokov v roznej intenzite, u lekára kopec vysetreni nic neukazali, akurat mam nizsi tlak. Velmi sa musim premahat aby som normalne mohla fungovat. Spím cca 7-8 hodin a budim sa uplne ztrieskana, ako keby som spala tak 2 hodiny, boli ma hlava tak ako z unavy, ked pocujem silnejsi zvuk ozýva sa mi to v hlave a je mi to nepríjemné tiez ako pri unave, som na materskej dovolenke a vacsinou si musim pospat poobede s malym tiez inak by som asi odpadla od unavy, catso pride na mna taka slabost spojena so spavostou a derealizacia, ze mam pocit, ze zaspim do omdletia doslova, uz neviem co mam robit :( jeden cas som brala aj antidepresiva, vraj to mam zo psychiky, ale mne sa to nejako nepacia tie stavy, takisto mam pocit, ze s ami zle dýcha po jedle, busi mi srdce, neviem s anadýchnut, ultrazvuk brusnej dutiny je bez nalezu.
Unava, slabost, divné stavy
Prípravky na zvýšenie energie - www.zelenyzivot.sk
Mne na únavu a podobné stavy pomohol Active Folic. Obsahuje kyselinu listovú a je to celkovo super na imunitu a proti únave. a Pi veľa tekutín. Držím palce :)
ja bývam tiež dosť často unavená a teraz po chorobe som úplne ko. Kúpila som si teraz magne b6 dr.max. Magnezium mi na takéto stavy vždy pomohlo. Teraz som ho dlhšie nebrala a opäť cítim väčšiu únavu.
Susina: kočko a nemáš cgronický nedostatek Hořčíku v bunkách??..pozor-NE V KRVI!..v krvi ti může kolovat ale člověk ho potřebuje mít především v bunkách nestačí že jen koluje krví.(což ti lékaři neřeknou))..najdi si jana vášu -léčitel a jak doplnit Mg v těle....
Trpela som podobnými stavmi, únava bola už chronická. Lekár mi ale ako prvé odporučil vymeniť rošt postele a tiež matrac. Našla som jedného českého výrobcu, ktorý mal veľmi dobré hodnotenia výrobkov... Kúpila som rošt aj matrac (mám tento www.matrace-matex.sk) a našťastie musím povedať, že problémy sú fuč :-) Odporúčam vyskúšať.
Ahoj Susina, tieto stavy mám 5 rokov. Som z KE, takze ak chceš píš na mail silvulka@gmail. com poznám jedného terapeuta ak chceš , pošlem kontakt
amyloidoza? kks co vsetko na svete existuje, no to si asi mala dobrych lekarov, ja co mam skusenosti nevedia pomaly stanovit ani beznu chripku
bezne mam take stavy a teraz po chorobe som uplne ok, absolutne nevladzem, neviem, ako rýchlo nadobudnut spat energiu, potrebujem ju
hm ,ja som taká unavená už tri roky :(:( a vôbec celkovo sa mám divne ,tak ako ty,ale ja to neriešim ,ja to beriem proste že je to zo stresu :(
urcite ano-a bude mat pocit lahsej penazenky :-D Az prilis lahkej!