Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Unava, slabost, divné stavy

Príspevok v téme: Unava, slabost, divné stavy
Susina

Tuto dilemu uz riesim nejakych 5 rokov v roznej intenzite, u lekára kopec vysetreni nic neukazali, akurat mam nizsi tlak. Velmi sa musim premahat aby som normalne mohla fungovat. Spím cca 7-8 hodin a budim sa uplne ztrieskana, ako keby som spala tak 2 hodiny, boli ma hlava tak ako z unavy, ked pocujem silnejsi zvuk ozýva sa mi to v hlave a je mi to nepríjemné tiez ako pri unave, som na materskej dovolenke a vacsinou si musim pospat poobede s malym tiez inak by som asi odpadla od unavy, catso pride na mna taka slabost spojena so spavostou a derealizacia, ze mam pocit, ze zaspim do omdletia doslova, uz neviem co mam robit :( jeden cas som brala aj antidepresiva, vraj to mam zo psychiky, ale mne sa to nejako nepacia tie stavy, takisto mam pocit, ze s ami zle dýcha po jedle, busi mi srdce, neviem s anadýchnut, ultrazvuk brusnej dutiny je bez nalezu.

meggie2020

Mne na únavu a podobné stavy pomohol Active Folic. Obsahuje kyselinu listovú a je to celkovo super na imunitu a proti únave. a Pi veľa tekutín. Držím palce :)

gastanko2016

ja bývam tiež dosť často unavená a teraz po chorobe som úplne ko. Kúpila som si teraz magne b6 dr.max. Magnezium mi na takéto stavy vždy pomohlo. Teraz som ho dlhšie nebrala a opäť cítim väčšiu únavu.

issa

Susina: kočko a nemáš cgronický nedostatek Hořčíku v bunkách??..pozor-NE V KRVI!..v krvi ti může kolovat ale člověk ho potřebuje mít především v bunkách nestačí že jen koluje krví.(což ti lékaři neřeknou))..najdi si jana vášu -léčitel a jak doplnit Mg v těle....

Magda123

Trpela som podobnými stavmi, únava bola už chronická. Lekár mi ale ako prvé odporučil vymeniť rošt postele a tiež matrac. Našla som jedného českého výrobcu, ktorý mal veľmi dobré hodnotenia výrobkov... Kúpila som rošt aj matrac (mám tento www.matrace-matex.sk) a našťastie musím povedať, že problémy sú fuč :-) Odporúčam vyskúšať.

Timusko

Ahoj Susina, tieto stavy mám 5 rokov. Som z KE, takze ak chceš píš na mail silvulka@gmail. com poznám jedného terapeuta ak chceš , pošlem kontakt

Lulu2011

amyloidoza? kks co vsetko na svete existuje, no to si asi mala dobrych lekarov, ja co mam skusenosti nevedia pomaly stanovit ani beznu chripku

bezne mam take stavy a teraz po chorobe som uplne ok, absolutne nevladzem, neviem, ako rýchlo nadobudnut spat energiu, potrebujem ju

natusa42

hm ,ja som taká unavená už tri roky :(:( a vôbec celkovo sa mám divne ,tak ako ty,ale ja to neriešim ,ja to beriem proste že je to zo stresu :(