Tuto dilemu uz riesim nejakych 5 rokov v roznej intenzite, u lekára kopec vysetreni nic neukazali, akurat mam nizsi tlak. Velmi sa musim premahat aby som normalne mohla fungovat. Spím cca 7-8 hodin a budim sa uplne ztrieskana, ako keby som spala tak 2 hodiny, boli ma hlava tak ako z unavy, ked pocujem silnejsi zvuk ozýva sa mi to v hlave a je mi to nepríjemné tiez ako pri unave, som na materskej dovolenke a vacsinou si musim pospat poobede s malym tiez inak by som asi odpadla od unavy, catso pride na mna taka slabost spojena so spavostou a derealizacia, ze mam pocit, ze zaspim do omdletia doslova, uz neviem co mam robit :( jeden cas som brala aj antidepresiva, vraj to mam zo psychiky, ale mne sa to nejako nepacia tie stavy, takisto mam pocit, ze s ami zle dýcha po jedle, busi mi srdce, neviem s anadýchnut, ultrazvuk brusnej dutiny je bez nalezu.
Unava, slabost, divné stavy
ja len ja - aj na to som myslela aj to mi robili :)))ani na kliesta nic negativne to bolo, mala som 2 týždnovu pnku a aj mimo nej vkuse u lekara som trcala
titi - bola si u psychiatra? lebo mne to hned zvalili na panicku poruchu a obvodny na neurasteniu, ale tie slabosti s ami nepacia, nemam stres ani nervy, mam pokojný zivot tak neviem aj ked minulost taka nebola
Nemala si náhodou kliešťa? Na to nerobili testy?
NO, ako keby som to pisala ja. Tiez mam doma xanax pre pripad ze nemozem zaspat aj ked som unavena jak slak, isty cas som totiz nemohla zaspat, tiez asi panicka porucha, ale ked som brala xanax tak som bola ok. na sebe som si vsimla ze ked som doma s malym, uz ma 4 roky, tak som unavena stale, je mi divne, ako keby mi hlava a ci pracovali na polovicny chod. ale ked sa od rana nieco deje a netrcim doma tak som uplne v pohode a nesledujem sa. tiez som teraz absolvovala sono a mam pecen neprimeranu mojmu veku ale testy su ok. takze moja rada je nenudit sa, ja viem ze s malym sa urcite nenudis, ale ak si cely den s nim sama tak... a sportovat. ja este zo svojej unavy podozrievam krcnu chrbticu, lebo hlavu mam jak vo zveraku aj ked ma neboli.
jalenja - ja som bola unavena aj pred tehotenstvom a tiez mam aj panicku poruchu, ale tieto stavy myslim s nou nesuvisia
Všetky vyšetrenia sú OK??
No potom je to ozaj tlak a unáva, pretože telo po pôrode môže byť dosť vyčerpané... doplň vitamíny.
renaam - nie je, asi 3 x mi ju uz kontrolovali, hormony mam ok
nie je to zla funkcia stitnej zlazy, mama mala podobne stavy a tiez nevedela co s nou je, az bola u endokrinologa a tam jej zistili chorobu stitnej zlazy. teraz berie tabletky a je to ovela lepsie...