zehlenie vlasov

poliewoocka

Ja si zehlim vlasy uz pol roka,pricom pouzivam pripravok HOT STRAIGHT od Loréal.Ja si ho nanasam vzdy pred zehlenim-zehlim si vlasy kazde rano.Ale ked si ho nanesiem necham si vlasy preschnut.Ale som zufala pretoze ked je co i len trosicku vlhsi vzduch hned napuchnu,zvlnia sa a co je najhorsie skrepovateju.Kebyze si vlasy vyzehlim vecer,do rana su zvlnene..Nic proti vlnam ale ja mam vlasy take harakiri neupravene.Pritom pouzivam glisskur,aj kondicioner si na ne davam...po zehleni si ich dokonca uhladim voskom..ale ked vyjdem von..HROZA!!!Kto mi pomoze???

pussycatka

help..ako mam pouzivat ten ruzovy LOREAL?pred zehlenim na suche vlasy alebo ako?lebo ked si ho dam tak mam ako keby mokre vlasy a potom ked ich zehlim s z nich pari..

re: martusa

presne mam rovnakz problem, moje vlasy sa jemne kuceravia, ked je vonku vlhko tak dost. pripravky pre zehlenim??? LACNE A KVALITNE?? mate nejake odskusane??? svoje tipy a rady piste na lylien@centrum.sk diik

yoki

Tie zehlicky nie su 2 v1 , ale maju dvojitu ochranu - teda vrstvu keramiky a turmalinu, mozu mat este tretiu vrstvu teflonu a mozu mat este turmalin tkany, to zamena, ze sa to nezosucha ani po dlhom-dlhom pouzivani na hranach. skuste si vybrat nejaku, ktora ma aj ionizaciu - povrch je upraveny a lahsie sa robia hladke vlasy. Napriklad Rem. S 8002 ma siroke dosky, dvojitu ochranu a ion a ma odvetravacie otvory, takze sa daju zehlit aj vlhke vlasy. Alebo S 8100 je to iste s uzkymi doskami. Hlaajte na webe podla pismeniek :-)

007

No tak:ja mám poldlhe,melírované a tiež dosť husté.Teraz používam sadu Lóreál,ale tú z kaderníctva,Predtým som používala Swarz./tá bola tiež fajn/,zásadne si nesušim vlasy,nechávam ich volne schnúť.Po umyti si dám na konce sérum na končeky vlasov/mne sa osvedčil ten z Avonu/.