plati sa nieco za liecenie???

nikullka14

summer,fakt si ma sokovala tym co si napisala:((..pretoze moja lekarka mi jednoznacne odporucila tu bratislava a zevraj tam s tym maju velmi dobre skusenosti a aj uspesnost,ze tam budem cisto na takom oddeleni s PPP.aspon myslim!!..no v utorok k nej ideme aby nam povedala blizsie informacie o tom ako to tam bude.a to rozhodnutie kam pojdem bohuzial nieje na mne ale na mojej mame.a kedze lekarka jednoznacne odporucala ist tam mama s tym suhlasila a nastuujem tam 7. septembra takze uz nemozem nijako ustupit:((...fakt si sokovala tym co si napisala ako to tam chodi pretoze ta holka co pisala ze tam tiez bola hovorila uplne nieco ine( aleved si to citala aj ty) takze ma dost prekvapili tie rozdielne nazory:((...

Summer_

mrkvator jasne ty to vies, haha a odkial? Si si precitala nieco? No super, ano ano teraz to isto poznas.. nechci aby som sa smiala

Summer_

mrkvator ked sa do toho nevidis, tak to aspon nekomentuj.. ale uznavam, ze ked som este ani ja nebola chora, mala som ten isty nazor.. ale kto nezazil nevie.. ani ja nesudim ludi co maju schyzu alebo co ja viem co, lebo som to NEZAZILA tak ako ty toto, tak si daj pohov..

"Pre summer" ja som tam bola pred 2rokmi, nie je mozne ze sa to zmenilo? Lebo inak fakt nechapem.. :)

pre summer

Summer, tak tomu vobec nerozumiem. ja som mala anorexiu a obvodna mi odporucila Kramare. bola som tam pred piatimi rokmi a ako som ti hovorila nas mala na starosti lekarka Ticha. ja som bola len na obycajnom detskom, preto som sa tam stretla len s beznymi chorobami, nie ako ty so psychickymi. vies, prave pre toto to bolo asi ine. ale som rada, ze mame obe za tym a su z nas zdrave zeny:-) ale preco teba dali inde ako mna, tak to nechapem.

Summer_

"pre summer" teraz som pochopila, ty to myslis tak ze ty si nebola na psychiatrickom detskom oddeleni len na obycajnom detskom? Kde sa lieci specialne len PPP alebo ako to je? A preco potom mna nedali tiez tam , ale medzi blaznov?

Summer_

"pre summer" ja som bola tiez na detskom oddeleni, tak teraz nerozumiem, ako je to mozne.. ty si tam bola s PPP? Kedy ak sa mozem spytat?