plati sa nieco za liecenie???

lienocka1

bohuzial tak to ale vyzera a tiez som si to myslela ked som sa s tym nestretla osobne, este som si hovorila ze oni su fakt hlupe ked stale chudnu, co sa nevidia? to nepochopi clovek co to neprezije a taktiez ani ten co to nechce pochopit ;)
tak na to kasli ked sa neda nech si myslia co chcu nie?

Summer_

lienocka1 neviem.. asi preto lebo ked ma napadne ze si niektori ludia myslia ze som bola (resp.anorekticky su) len hlupa, stihlostou posadnuta koza, co nevedela co robit od nudy tak ma to hneva..

Summer_

A myslis ze by na to vedome niekto umrel??? Poznam babu co na to umrela.. a este, niektore baby su vychudnute lebo sa vidia tucne. Npar. ja som sa videla tucna, a teraz mam o 10kg viac ako vtedy a vidim sa uplne chuda. Preco ? Lebo som bola chora. Som bola ako nadrogovana a nevnimala som realitu

Summer_

Ale netvrdim ze take baby nie su, poznam jednu z nemocnice ktora ta ma viac-menej preto lebo sa jej paci ked ju niekto lutuje.. Ale nedavaj vsetky do jedneho vreca, vacsina to nema vedome a nemoze za to..

lienocka1

tak veru - ja napriklad nechcem byt vychudnuta na kost lebo sa mi to paci (ved to je chore a nechutne) ale preto lebo sa chcem znicit, aj za to si sama mozem?

Summer_

Sekla si sa.. Zacalo to uplne inde, problemi v rodine, ktore sa tahali od dectva, asi dva roky som musela byvat mimo domu a citila som sa tak velmi zle a dalsie veci, ktore sa mi nechce rozpisovat.. Trvalo to cele roky kym sa mi to dostalo do anorexie, mozno aj /vtedy/ slaba povaha a depresie ktore som nevedela zvladat. Tym vsetkym som sa uzatvorila do seba, odmietala spolocnost a choroba sa mohla prehlbovat. Ked uz bola, nevedela som ako ju zastavit.

tak veru!

tak si poloz otazku, preco si to mala v hlave pomylene? no predsa vidina krasnej postavy! a to, ze nebudes jest alebo , ze vyzvracias to, co zjes, tak ti umozni mat stihlu postavu. vsak ano?

Summer_

a este k tomu co si napisala, nenudila som sa.. som robila 10rokov jeden sport a mala kamosky, takze som nesedela doma a nepremyslala co z nudy urobim..