chcem sa opýtať , či je pravda, že zo škrupinky z vajíčka človek dostane silné bolesti, a zápal slepého čreva, a musí hneď pod nôž? a tiež sa chcem opýtať z čoho ešte? čerešne sú asi individuálne, lebo mne spôsobili len zápchu nie slepák, za odpoveď ďakujem
Ako dostane človek zápal slepého čreva?
Jeeej, nasla som ten clanok...ale ospravedlnujem sa, lebo ako som spominala, citala som ho davno a myslela som, ze tam pisu len o "zbytocnych organoch" cloveka, no vidim, ze tam boli spominane aj zvierata :-) tak az mate zaujem, tak:
www.21stoleti.cz
suhlasim a hlavne je to komplexny celok co je nesmierne fascinujuce :) dobru noc prajem :))
jajka - to hej, ludske telo je jeden nevyspitatelny celok, vzdy je na nom co objavovat :)
...aj ja :D
tiez som sa dozvedela vela noveho :)
jajka - ano vidim, tuto dokonca pisu o funkcii dolezitych bakterii v slepaku...
a hej, ludia si zvyknut mysliet ze sa vybera cely slepak, ale necudo, ved vacsina doktorov to vola : vybratie slepaka a nie : vybratie cervoviteho privesku slepeho creva
a to ze su zatocene do roznych smerov som predtym nevedela, to je zaujimave :)
co? fakt si precitaj ten link
www.dieta.sk
stoji to za to
jajka - aha tak si mohla povedat skor :D a ja som rozmyslala ako to nejako ludsky napisem...no nevadi...kazdopadne nechcem tu nikoho za nic napadat, len vravim, ze pricin moze byt viac...
a okrem toho , ja som zasa pocula teoriu ze slepak ma imunitnu funkciu -ale co je na tomto pravdy, to uz neviem
co? - ano, aj o tom sa pise v tych clankoch, aj som o tom uz pocula, nechcela som to sem cele kopirovat tak som dala len tie linky
jasne rozumiem - vies oni este nezistili na co to je tak to oznacili za zbytocnost. ale vezmi si fakt, akym dokonalym organizmom je ludske telo, ako to vsetko v sulade funguje, takze logicky z toho vyplyva, ze nic tam nie je zbytocne...a to plati aj o ostatnych organizmoch a celkovo prirode, vsetko nadherne spolu funguje, v harmonii, a staci odchylka a vymru cely rody, druhy...nastastie je tu este evolucia a schopnost prisposobit sa