manžel chce rozvod

Príspevok v téme: manžel chce rozvod
Lulu53

S manželom sme boli štastny, kym sme mali jedno dieta. Aj sme si kupili byt, lebo pri svokrovcoch je to ako pri svokrovcoch. Žiadne sukromie sme tam nemali. Ked sa nam narodilo druhe dieta, už po mesiaci mi manžel povedal, že sa chce rozviest. Nechapala som. A to nevedel skôr? že so mnou nechce byť. Ved prave on bol ten čo tak strašne chcel to druhe dieta. Už prešiel od vtedy nejaky ten čas, som zmierena s tym, že budem sama s dvomi detmi, ale priznam sa, bojim sa či to zvladnem. Da sa to vlastne zvladnut? Viem, že nie som jedina čo som takto dopadla, ale pri pomysleni, že dostavam len rodičovsky prispevok, ved to nie je ani na najom. S manželom som sa pokušala viac krat rozpravat, ale on tvrdi, že on mi nema čo povedat. Čo mu preskočilo? Ja si to neviem inak vysvetlit.

svokra

Nie všetky svokry musia nadŕžať len svojím synáčikom.Svokra dokáže pozerať na vzťah svojho syna s nadhľadom. Má životné skúsenosti. Lulu 53 spravila si dobre, že si s manželom zostala. Také veci sa môžu stať. Mali ste toho obidvaja veľa. Sťahovanie, pôrod, starostlivosť o rodinu. Dôležité je, že ste si to vydiskutovali a našli k sebe cestu. Aj takéto situácie rodinu utužujú. Aj keď sa to zdá nelogické. Pri takejto príležitosti obidvaja zistili, čo by stratili a čo si majú chrániť. XBNR

bublik

ahoj lulu53, stalo sa mi nieco podobne ako tebe, sice este nemame deti, ale jedno vo velmi blizkej dobe cakame, a priatel tiez jeden vecer prisiel s tym ze zbal sa a odid. len tak. no vydiskutovali sme si to a vyslo najavo, ze ma velke problemy v praci atd. a jednoducho mu ruplo v bedni a chcel si to vybit na mnem alebo sam seba potrestat alebo o co islo pri tom skrate... ktovie. vec sa ma tak, ze ma este stale lubi, ale citil nejaku zvratenu potrebu ma od seba odohnat... spanikaril zo svojej financnej situacie, stresov v praci a zrutil sa. takze nakoniec miesto toho aby som odisla som ho davala dohromady :-) teraz je na tom lepsie, pisem t tu len aby si vedela, ze dovod takehoto spravania moze byt hociaky, nemusi v tom byt ani ina zena ani to ze by ta uz nelubil. tiez o tom nehovorim a napriek tomu ako mi ublizil sa mu snazim byt oporou. mozno sa mu stalo nieco podobne a nechce ti o tom povedat, lebo sa boji ze by v tvojich ociach klesol, alebo ze by si si myslela ze zlyhal, mozno si to mysli on sam.

Lulu53

Zničena dakujem

Budem sa znažit zabudnut na to zle čo bolo. Nič nepripominat.
Verim že už bude všetko dobre.
Sme si teraz volaky vzacnejši, dufam že to tak aj ostane.

Znicena

Lulu53, ja si myslim, ze manzelstvu treba dat druhu sancu. ja ta uplne chapem, ze ho lubis aj po tom vsetkom. Sme len ludia a kazdy moze zlyhat. Hlavne taku, aby si mu nepripominala jeho skrat. Skus na to uplne zabudnut, akoby sa nic nestalo. Skus byt stastna a robit presne aj tie veci, co ti tu napisali.
Ine bude ak ti to urobi este raz. To by potom bol koniec, ale tiez si myslim, ze mozno len spanikaril. Ukaz mu o co vsetko by prisiel. Na svokrovcov kasli. Oni aj keby sa co deje vzdy sa zastanu synacika, je to uz raz tak. Viac sa o tom s nimi nebav, oni su ti posledny, co by ti pomohli. Drz sa.

Rady

Lulu53, ťažko povedať, či je chyba dať niekomu druhú šancu, obzvlášť keď ho osobne nepoznám. Ak to tak Ty cítiš... Väčšinou to býva tak, že keď Ťa raz niekto sklame, je to jeho chyba, keď druhý raz, bude to chyba Tvoja. Na druhej strane ak to nevyskúšaš, tak nezistíš, či bude chybou dať mu druhú šancu.
Pozri Lulu53, Ty sa už snažíš, robíš všetko preto, aby sa manžel cítil dobre a teraz je na rade on. Počkaj aká bude jeho reakcia a čo pre záchranu vzťahu urobí manžel. Možno to bola len nejaká skratová reakcia, pre ktorú by bolo nerozumné zahodiť všetko, čo bolo... Nechaj tomu voľný priebeh, ako sa to vyvinie ďalej.

lunka

Nie vsetci svokrovci stoja na strane synacika, su tu aj vnucence a tie mozu byt niekedy vzacnejsie ako syn, tak do toho a skus si s nimi lepsie pohovorit, vynut si to... Podla mna prva reakcia bola vytesnenim problemu, sok...

Lulu53

sylvia111 naštastie obe deti sa na neho velmi podobaju, takže je jasne že su jeho. Ja si myslim, že asi uplne spanikaril, ked videl kolko starosti je okolo dvoch deti. To si len ja myslim.