manžel chce rozvod

Príspevok v téme: manžel chce rozvod
Lulu53

S manželom sme boli štastny, kym sme mali jedno dieta. Aj sme si kupili byt, lebo pri svokrovcoch je to ako pri svokrovcoch. Žiadne sukromie sme tam nemali. Ked sa nam narodilo druhe dieta, už po mesiaci mi manžel povedal, že sa chce rozviest. Nechapala som. A to nevedel skôr? že so mnou nechce byť. Ved prave on bol ten čo tak strašne chcel to druhe dieta. Už prešiel od vtedy nejaky ten čas, som zmierena s tym, že budem sama s dvomi detmi, ale priznam sa, bojim sa či to zvladnem. Da sa to vlastne zvladnut? Viem, že nie som jedina čo som takto dopadla, ale pri pomysleni, že dostavam len rodičovsky prispevok, ved to nie je ani na najom. S manželom som sa pokušala viac krat rozpravat, ale on tvrdi, že on mi nema čo povedat. Čo mu preskočilo? Ja si to neviem inak vysvetlit.

Lulu53

janka24 presne toho sa bojim, že kedy ho to zase pochyti a čo sa tyka svokrovcov mne nerobi problem sa s nimi stretnut, akurat že si musim dat pozor na to čo im poviem, už im nedôverujem.

Rady aj s tebou suhlasim

loli2 tak povedal mi že nema žiadnu. A presne sa aj snažim robit, čo si mi napisala. Staram sa o seba, chodim ku kaderničke, ku kozmetičke. Na jednej strane si tam aj dobre oddychnem od detičiek, lebo ak mate deti tak viete, že niekedy to je s nimi dost tažke.
Snažim sa mat stale upratane, navarene.
Chodim s detmi von

Dakujem že mi pišete svoje nazory, asi sa čudujete ako s nim môžem chciet ostat, ale ja ho mam stale rada. A vtedy ked mi ubližil, tiež som si myslela že mu to nikdy neodpustim. Vtedy som si myslela, že s takym človekom by som už nedokazala žit. Ja neviem či ma chapete.

Proste ho lubim a rada by som mu dala druhu šancu. Je to podla vas chyba? Kludne mi napište čo si myslite

Ved v manželstvach byvaju problemy, lenže tie problemy treba riešit a nie hned zdupkat

sylvia111

Mna napadla taka vec, mozno sa mylim...podla mna je strasne divne, ze sa chcel rozviest mesiac po narodeni dietata a proste sa spraval k tebe strasne, ako by si ty mala byt ta zla....co ak mu niekto nieco nabulikal do hlavy, napriklad, ze to dieta nie jeho jeho? Ludia su vselijaki!

loli2

ahoj lulu. teda ako to dopadlo. takze ma inu, alebo nie. vysvetlil ti to? lebo v takej neistote zit nie je dobre pre tvoje nervy. aj ked sa ti to teraz bude tazko robit, snaz sa byt velmi dobrou manzelkou a matkou. upec, uvar nieco dobre, zober deti von, zafarbi si vlasi, namaluj sa. zatraktivni sa. tvar sa byt chapava, veci mu nevycitaj. ak sa rozhodol odist, tak odide aj tak. ale ak sa mu to uz ulezalo v hlave, cokolvek urobil, teraz zacina rozmyslat ako by sa vsetci nanho pozerali, keby odisiel od matky s malym dietatom. takze nevie.
ukaz mu, ze si stebou maze porozpravat, ze si rozumna a chapava. to velmi zabera. bud priatelksa. nie moc, ale ukaz, ze si silna zena. a pozvi si niekoho na navstevu, kde sa mozes pochvalit ako vies dobre piect a byt dobra gazdinka. teraz si musis verit, nech vidi, co doma ma. ty prenho predstavuje zazemie a rodinu. ak niekoho mal a zamavalo to s nim poriadne, teraz si zacina uvedomovat, co by stratil.
dolezite je, byt sebavedomou, laskavou, atraktivnou.
tak a uvidis ako to pojde dalej.

Rady

Nehnevaj sa Lulu53, ale pripadá mi to ako sci-fi. Normálne správanie na dospelého muža to určite neni. Tak sa správajú pubertiaci bez záväzkov.
Ani vtipné to nebolo...

janka24

Že je somár..:-)prepáč, ale o takých veciach by nemal vraviet.."zbal sa odid aj s detmi"..chapeš, teraz naozaj nemožeš vediet, čo máš od neho očakávat dalej a kedy ho to zase pochyti...

a o sa týka svokrovcov ,tak som zvedavá ako to bude dalej medzi Vami...

Lulu53

Po dlhom tichu čo u nas vládlo som včera začala manželovy rozpravat ako velmi mi ubližil, ako som mu verila, ako ma sklamal. Vyrozpravala som mu všetko čo ma trapilo. Všetko som mu rozpravala uplne pokojne. Skončilo to nakoniec tak, že ma objal, povedal, že je somar, že on mi nechcel a ani nechce už takto ubližovat. Že ma velmi lubi. Bolo to pekne. Rada by som tomu verila, ale trošku sa bojim. Dufam, že mi to nepovedal len zo súcitu. Čo si o tom myslite vy. Vopred dakujem

Rady

To je síce zaujímavá teória svokra, že "špinavé prádlo sa perie doma", ale ako to máš "vyprať", keď nevieš čo...
Aby si sa ho takto doprosovala, aby Ti povedal, čo sa deje...ako nehnevaj sa, zbabelec je slabé slovo. Asi nevie čo od bujnosti.
Takže svokrovci sa vyfarbili a dávajú od toho ruky preč. A keby aj, podľa tohoto budú na jeho strane za každú cenu.
Vyzerá to len na jediné, bude v tom iná žena...

loli2

realita tak klobuk dole. ja obdivejem take zeny ako si ty. fakt mas moj respekt za to, ze to dokazala vsetko prezit, aj ked to bolo tazke. ale ja si tiez myslim, ze cloveku sa vsetko v zivote vrati.

no a pre nasu lulu. hlavne si nemysli, ze si v tom sama. ked budes mat depku alebo co, tak len napis. tu je vela ludi, ktori ta aspom dobrym slovom povzbudia, podporia, dodaju sil. vsetci sme len ludia. nie je to hanba ani tvoja vina, kazdy sa moze zarucit len sam za seba. je to bohzial tak.
drzime palce a napis nam.

mirka 23

Fakt su to hajzli. Minule som počula ako švagor vravi, že jak super obišiel sused, ktorý sa rozviedol, manželka sa trapi s dvoma detmi a on ma pre seba celu vyplatu, dava jej len tri tisicky... No fakt super, zablahoželať takym chlapom. Debili...