Takze nvjm kolko vazim,ale nechcem sa ani,leboo strasne wela:)ale som sa dneska merala a skoro som odpadla strach volakedy to bolo omnoho lepsie takze
prsia:cca90cm
pas:73 chcela by som aspon 63
zadok:98 chcela by som 90
Vsetko oblecenie mi je male:(nemma v com chodit von hanbim sa za seba
Ake su idealne miery na 160cm?aspon priblizne
baby, vymente si zrkadlo
ja mam 15 rokov , 170cm ,56kg ,miery 85-70-92.moj brat je naopak strasne chudy cca150cm a 31kg,rodiacia vzdy tvrdia ze on je akurat len ja som velka moc ale doktorka aj kamosky mi povedali ze som chuda,tak akurat,bmi mam tiez normalne a poslednu dobu ma hnevaju taky ludia ako moji rodicia a ty lenkaaaaaaa si podla mna idealna len by to chcelo troska narast :D :D :D
Ja mám 173cm a 53kg ... chudnúť nechudnem :D ale cvičievam 1 krat do týždnas aerobic v lete som kazdy deň 3 - 4 hodiny na korčuliach :) a pasívne hrávam volejbal :) neviem holky :) myslím že by ste schudli tou vyváženou stravou a veľa ovocia do toho a cvičiť behať skáákať :) ...
Laura - sladkostiii papam az az, mozno i viac ako normalneho jedla a klobasu moc nemusim, tu slaninu skor s cibulkou :D hehe
To koňila malo byť kila :-D
jedz kolače kolko len vladzeš a j sladkosti :-) potom slaninku, klobasky... a koňila pojdu hore mam to odskušane, teraz jem iba ovocie, lebo potrebujem trochu schudnuť :-)
Ja mam tiez 160cm, a vahu tak 44 v priemere, ked sa dobre napapam aj 45, a ked menej tak 43 :) ... a chcela by som pribrat aspon na 50kg :P ... viete mi niekto poradit co papat -nieco konkretne? lebo jem vela a vsetko na co mam chut a kg hore nejduuu :( ....
aj ja som mala dakedy 54:)tak by som chcela zase uvidim po dovolenka sa odvazim hadam tam schudnem nieco:)
Ahoj baby!No tak ja mam tiez okolo 163 cm a vaha 51 kg.Chcela som schudnut na 50 kg.No bohuzial to uz vobec nechce ist.A to behavam 4- 5 x do tyzdna po 50 min a popri tom kazdy den este cvicim aerobic a mnozstvo brusakov a posilnujem cinkami.Stravu mam vyvazenu.Papam 5-6 x denne male porcie a pijem denne 3 litre vody moja nerest 4 kavy s mliekom...:-DDD No ak to uz dole nepojde, tak sa tym nebudem trapit.Takze ani vy, jasne? Dolezite je ako sa same citite a ci sa samy sebe pacite..
moja sestra ma 160 cm..a 37kil :/...vychudnuta strasne neje ...ale chuda