Takze nvjm kolko vazim,ale nechcem sa ani,leboo strasne wela:)ale som sa dneska merala a skoro som odpadla strach volakedy to bolo omnoho lepsie takze
prsia:cca90cm
pas:73 chcela by som aspon 63
zadok:98 chcela by som 90
Vsetko oblecenie mi je male:(nemma v com chodit von hanbim sa za seba
Ake su idealne miery na 160cm?aspon priblizne
smajliQa tak to si na velkom omyle, žen aso 180 cm pri mierach 90:60:90 bude štíhla až moc, no žena s výškou 160 cm nebude štíhla.
Sice možno navleču na seba rovnaké oblečenie ale opticky ta 160 cm žena s takými mierami vobec nevyzerá štihlo, viem je to tvoj názor, ale je nesprávny..
pretože tam je iný pomer, na žene vysokej je to rozložené, ale nizka žena má všetko kratšie, ruky, nohy, trup, takže je tam toho viac na jednom mieste a preto vyzerá tučnejšie, aj ked si oblieka taku istu velkost ako vysoká žena...
napriklad proporcie 100/80/100 tu su dva priklady...nemyslim si zeby vyzerali nejako choro...
smajliQa
prdel cez 100ku nieje zdrave? a to si skadial nabrala? co na tom nieje zdrave? jedine mozno z estetickeho hladiska ...ja mam cez prdel 101 cm ale cez prsia mam zase 120cm a vyzera to ako by som ziadnu prdel nemala... necitim sa chora ze mam take miery...jedine su mi prsia na obtiaz a to idem riesit zmensenim...inak by som kludne privitala aj vacsiu prdel lebo mi nohavice na riti vysia...vies niekto ma vrodene krivky inak stavane telo nie kazdy aj keby bol chudy by mal taketo "predpisane" miery...a je to dost ubohe takto skatulkovat ze henta je zdrava bo ma 90 cez prdel a henta je chora bo ma cez 100...ano obezita je choroba ked ma zena cez pupok cez 100ku a to je rozdiel...
nic na tom nie je, si proste malicka, .
co je male to je pekne sa hovori, nie? :)
ja osm tu len chcela povedat, ze tie miery 90-60-90 su fajn, je jedno pre aku vysku. toje moj nazor...
mozes mi napisat tvoje miery, nech teda viem, ze ake by mala mat miery 156 cm vysoka baba?
smajliQa, práveže som už dospelá...btw. aj taká Kylie Minogue alebo Christina Aquilera majú približne ako ja...a čo je na tom ???
slnecnica a kolko mas rokov??? si uz dospela, ci este budes rast??? pretoze 156 cm, to si viem tak 15 rocne dievca predstavit tak vysoke..
Tak ja mám 156cm a neviem si predstaviť, že by som mala miery 90-60-90 :D. Predsalen záleží aj od výšky...
samozrejme ze zavisi aj od vahy, vam pekne harasi... ci uz ma zena 160 cm alebo 180, a bude mat miery 90-60-90 bude stihla... meni sa len vaha.
smajliQa nemáš pravdu, už som písala v predošlom príspevku, predsa pri tom istom obvode bude inak vyzerať žena ktorá má 180 a inak, ktorá ma 160, je to logické, nezávisí to od váhy.
všetko závisí od výška
s mierami 90:60:90 bude žena 175 cm velmi štihla, ale 160 cm nie...
takže 90:60:90 miery su ideálne tak pre 170 cm modelku, čím vyššia s týmito mierami, tak tým štíhlejšia