Ake su idealne miery na 160cm?aspon priblizne

janab

Výška a váha , záleží aj na veku.
Podľa vzorca BMI je optimálna váha 60 kg pri výške 160 cm. Stále všeobecne platilo, že z výšky sa odčítalo 100.
Záleží aj na stavbe kostry a dispozíciách. rodíme sa s určitou zásobou tukových buniek pod kožou. Genetika zohráva tiež veľkú rolu. Niekto pri uvedenej výške a kilách vyzerá štíhlo, niekto má užšie ramená a oblejšie boky, niekto je súmerný...je veľa odchýlok. Vekom a pôrodmi sa postava ženy mení, avšak nie je to pravidlo..dôležitá je genetika.

kathyy

ahoj mam 163 cm a pred par mesiacmi som vazila 51 kg a mam taky pocit ze som od vtedy pribrala, proste mam postavu tak akurat (asi) prsia: 92, pas: 70, zadok:88, s tym pasom by som rada nieco spravila, proste mam tak troska brusku a chcela by som to zmenit, pomozte, moj nick na pokeci je jess754, dakujem :)

nunulik

majka tak ja som jedného času velmi cvičila a jedla som všetko aj dobošku aj mastne prostejedlo som si nekontrolovala a pekne som schudla ale cvičila som potom už aj dvojfázovo ráno a aj večer ale neskor nebolo času na civčenie a jedla som dalej tak som samozrejme pribrala teraz meriam 163 cm a vážim 64+,- a proste je leto som v plávkach a vzniklo niekoľko fotiek kde mám hnusný odutý bachor tak som si povedala a dosť tiež nie som tip, ktorý drží diety proste len sa snažím papať však vieš ako to ti tu nebudem písať to už každá má v hlave naspamať a cvičím každý deň behám plus na fit lopte trošku prvoradé sprav si foto svojich partií - škaredých vylep si ich niekde kde sa na ne budeš kukať hoci aj ako plochu ako tapetu na pc a uvidíš pojde to ľahšie proste musíš to dostať do hlavy že treba cvičiť. hýbať sa a hlavne teraz ked je leto to ide isto ľahšie tolko priležitosti beh korčule plavanie schody v bytovke..... a ta fotka ti isto pomôže uvolni sa alebo nech ta niekto odfotí kludne ak chceš napíš svoj mail a pokecáme. a ti ešte nejake typy dám :) vela sil

nunulik

majka tak ja som jedného času velmi cvičila a jedla som všetko aj dobošku aj mastne prostejedlo som si nekontrolovala a pekne som schudla ale cvičila som potom už aj dvojfázovo ráno a aj večer ale neskor nebolo času na civčenie a jedla som dalej tak som samozrejme pribrala teraz meriam 163 cm a vážim 64+,- a proste je leto som v plávkach a vzniklo niekoľko fotiek kde mám hnusný odutý bachor tak som si povedala a dosť tiež nie som tip, ktorý drží diety proste len sa snažím papať však vieš ako to ti tu nebudem písať to už každá má v hlave naspamať a cvičím každý deň behám plus na fit lopte trošku prvoradé sprav si foto svojich partií - škaredých vylep si ich niekde kde sa na ne budeš kukať hoci aj ako plochu ako tapetu na pc a uvidíš pojde to ľahšie proste musíš to dostať do hlavy že treba cvičiť. hýbať sa a hlavne teraz ked je leto to ide isto ľahšie tolko priležitosti beh korčule plavanie schody v bytovke..... a ta fotka ti isto pomôže uvolni sa alebo nech ta niekto odfotí kludne ak chceš napíš svoj mail a pokecáme. a ti ešte nejake typy dám :) vela sil

rintinka

a ze to bude malinka rakvicka tymto tempom...silvus, nemas s tym problem? Nekuknes si radsej PPP fora? Ak by si chcela, tak je tam kopec uzitocnych informacii a ludia, co poradi.
Lenkaaa hlavne sportuj a rozumne jedz a ono to pojde dolu presne na tolko, kolko telo pusti :)) Idealne miery su u kazdeho ine, zastav sa vtedy, ked sa budes dobre citit.