Mega bradavky!

mukokuto

mám napad, vytas si cecky a hola prejdi na namesti , ktoremu chlapovi sa to bude pačiť ,tak toho si ber,,,,,a inak ak nemaš iny problem ,rieš radšej svetovy mier

bublabla

Mala by si podat ziadost o rozvod a zdovodnit to tym, ze sa ti nepaci velkost vlastnych bradaviek. Urcite by si mala navstevovat nejaky kurz na zvysenie sebavedomia a poziadat psychologa o nejake antidepresiva. Tiez by si mala zacat drzat nejaku dietu na zmensenie bradaviek a nesmies zabudat na dostatocne davky vitaminu C. Rozhodne sa nedavaj ockovat, lebo to ma na velkost tvojich bradaviek negativny vplyv. Musis pit len destilovanu vodu.

lettynka

mialina....aj ja mam velke dvorce..je to tym ze mam velke prsia..mne sa to na mne tiez zda divne..ale mne sa na mne nic nepaci takze..mojmu priatelovi sa moje prsia pacia a nepozastavuje sa nad tym ake mam dvorce takze si nerob starosti..:-D

Egresko

JE zaujimave ze ludia by mali najradcej na sebe vsetko priemerne, priem,erne prsia, priemerne dvorce priemerny penis , ale uz co sa tykasocialnospolocenskeho postavenia tak by radcej nadpriemerny plat a pracu. PRiapda mi to skor normalnejsie ako si merat vsetky organy, porovat ich z priemerom popualcia a citit sa nesvoj ked sa od toho priemeru odchyluju.

white.magic

Moja priateľka mala tento istý problém z bradavkami do 21 Rokov, tiež som mohol robiť čo som chcel a nič. Potom vysadila antikoncepciu a bradavky jej vykukovali tak, že som nechápal. Teraz tam má vážne cumle! 8)

mialina

noemka na tom odkaze co si mi dala som sa docitala ze sa s tym neda kojit :( ach, nevadi, hlavne ze som inak zdrava :) a dakujem, aspon viem ze som normalna a je nas viac co "nemaju" bradavky.