Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mega bradavky!

noemka

ja som si to vlastne nikdy neuvedomila, ci je to velke, ci male. mne sa moje prsia pacia a to mam 37rokov. ani moji partneri nikdy nemali ani len zmienku o tom, zeby boli moje dvorce "ine".

mialina

brekeke dik :)
noemka :D no dobre tak sme dve.. a ak to tebe nevadi, nemalo by ani mne. Len je fakt divne ze mi vobec nestoja :D

Katarina73

No zienky, to ja by som mala skor opacny problem. Moj dvorec je tak 0,5 cm. Tiez som sa nad tym svojho casu pozastavila, ale nejako specialne neriesim.

tali

no vidis, super, inak jedna moja kamoska ma tiez taky dvorec, mozno aj viac ako 7cm. myslim, ze sa nemusis nicoho obavat. je stastne vydata a ,,reklamacie,, na taky ,,velky,, dvorec vraj nemala ziadne ;)

noemka

mailina/ ja som ta nechcela urazit, no prislo mi to fakt uletene. ale teraz som uz asi aj ja uletena, lebo kvoli tebe som si prvy krat v zivote zmerala dvorec okolo bradavky a moj tiez meria 7cm , no nikdy mi to neprislo, zeby to bolo vela alebo zeby bol iny, ci nepekny. mne sa paci.

mialina

tali myslela som dvorec. Prepac. Podla mna je to strasne vela, este som nevidela nikoho kto by mal taky dvorec.. Preto sa mi to zda velke a neesteticke:( a bradavky nemam ziadne. Ani milimeter, takze to vyzera smiesne a hanbim sa za to:(

tali

mialina, nemylis si bradavku s dvorcom? bradavka je ,,vyrastok,, (ci ako to nazvat a dvorec je to hnede okolo. to snad aj moze mat priemer 7 cm... to je normal. ale bradavka aby mala 7 cm...

mialina

Ja fakt neviem co je na tom zle. Pytam sa preto lebo vsetky baby maju take pekne bradavky, mensie ako ja a aj im stoja, ale ja ich mam velke a ploche. A teba by tiez zaujimalo ci sa to inym paci keby si mala nejaky nedostatok za ktory sa hanbis a chcela by si pocut ze to ma aj ina baba a ze sa nemusis hanbit za to.
PS- nie som mladez!!!

noemka

no neviem, neviem, ale dnesna mladez sa podla mna velmi nudi, ked si uz aj bradavky meria! v kuse tu niekto vypisuje, kolko meria stehno, pas.., no dobre..., ale bradavky!? o chvilu si tu budete meriat nozdry alebo malicek na lavej nohe! ved to je chore.