Mám 18 rokov 190 cm a 55 kg. Jedávam 5 krát denne. Napríklad dnes som mal 10dg salámy s 2 celozrnými rožkami,2 konzervy tuniaka,šošovicovú polievku,hranolky so syrom,banán,koflexy a ešte si dnes dám 1 tuniaka a polievku a jablko.A ešte 3 krát za deň pijem Gainer- proteinovo sacharidový nápoj ktorý si miešam s mliekom. Takmer 1l mlieka za deň. A ešte aminokyseliny. Celé dni sa prejedám, celé školské prázdniny som doma, pretože nemám na nič iné čas, iba na jedenie. Bol som na dovolenke a bol som si kúpiť langoš a mi ho dali zadarmo, pretože som taký chudý. Mal som osobného trénera ktorý dohliadal na to čo jem a koľko a láme si hlavu nad tým, že jak je to možné ? Že poznal veľa ľudí čo majú rýchly metabolizmus, ale toto hraničí s ľudským chápaním. Bol som aj u doktorky vraj, že mi nič nieje a, že mám viac jesť. Neviem si s tým rady som zúfalý. Robí mi to v živote veľa problémov. Prosím pomôžte.
Neviem čo robiť.
nestastny
a od malicska si bol tay chuducky?a niesi chudokrvny?
a preco odmietas tie stereodidy hm?
Inac keby lekarirobili poriadnu robotu a urobili rozbory toho, co z cloveka vychadza, velmi lahko by uvideli vysledok nedokonaleho travenia.
Zialbohu take testy(vrcholne nechutne) sa robia len extremne zriedkavo, a vacsinma ludi so zlym travenim a absorbciou prezije cely zivot bez toho, aby to zistili.
Poznamka, kratsi zivot, nez by mali mat, lebo je telo neustale oslabene.
Ked jes dost a predsa to nie je na tebe vidiet, tak asi nemas travenie v poriadku, tj nevytazi sa ti vsetko potrebne z jedla
Na napravenie travenia su kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika.
podla mna by si mal jest riadne domace jedlo, nie konzervy a hranolky. popros mamu nech ti poriadne navari, ale vyzivne veci.
tiez si myslim, ze si bol este donedavna vo vyvine, vsak mas len 18 rokov, casom sa to upravi.
Bol som na vyšetrení a mám ju v poriadku. Neviem čím to je. Doktorka sa ma spýtala či zjem aspoň 1 rožok za deň, takmer som tam vybuchol. Odporučili mi steroidy, ale to odmietam.
bol si na stitnej zlaze?myslim ze mozno s tym mas problem...ale takto,skoro kazdy vysoky clovek je chudy,a nevie pribrat.Co sa tyka vitaminov skus si kupit injekcie,alebo talbetky b12 ,alebo nutridrink..nepapaj celozrne ale biele pecivo...a inak azil si sa aj rano nalacno,aj ked si sa najedol?ako je ta vaha u teba ?
ja napr som sa vazila rano nalacno bolo to asi 65kil ked som sa napapala samozrejme 66kil,a ked som sa citila hladna,stale to stuplo na 65,ty mas svojich 55 cely den ?
chod k lekarovi obvodnemu a nech ti vypise vymenny listok na endokrinologiu....ci nemas poruchu funkcie stitnej zlazy....