Zdravím, mám 16 rokov a povedal som si že budem chudnúť, lebo to bolo otrasné... už som schudol cca 10 kg lebo som vážil 97 a teraz mám 87. Schudol som to tak, že jem ráno, desiata - väčšinou ovocie a obed... potom už nič len doplňujem vápnik šumivý kôli kostiam čo musím.... a samozrejme chodím behávať každý deň a aj cvičím kliky a brušáky...
No chcem sa spýtať či takýto spôsob bude fungovať aj naďalej, pretože tých 10 kg som schudol pomerne rýchlo týmto spôsobom asi za mesiac aj niečo, ale teraz sa mi zdá ako by som sa zastavil na tých 87 a nie a nie chudnúť ďalej... myslíte si že to pôjde ďalej po čase ale pomalšie ako doteraz? alebo to proste už nebude fungovať?
Bude to fungovať?
ked nebudes od obeda uz nic jest, tvoje telo si zacne ukladat tukove zasoby, pretoze potrebuje z niecoho cerpat energiu kym nepodes spat, takze takto urcite neschudnes.....vecer sa urcite najedz, posledne jedlo by malo byt tak 3 hodiny pred spanim..ale ziadna slninka, kolbasa...najlepsie by bolo keby si tieto somariny vylucil uplne, jedine kuracie, morcacie maso...daj si na veceru zeleninovy salat napr, :)
jedz taka ko doteraz,teda normalne ranajky obed na veceru uz cosi lahsie..ale ranajky su zaklad..a ked popritom budes sportovat,myslim ze tak schudnes zdravsie..a nie na ranajky jablko na desiatu banan...
tak fakt diky za povzdbudzujúcu správu.... ale ako mám teda jesť a čo robiť aby to šlo?
nie nepojde to.. a vlastne vies co? mozno to takto pojde este par tyzdnov kym sa tvoje telo nezblazni a nenastane jojo efekt.. stravovacie navyky mas od zakladu zle.. a 10 kg za mesiac je vela..