Zdravím, mám 16 rokov a povedal som si že budem chudnúť, lebo to bolo otrasné... už som schudol cca 10 kg lebo som vážil 97 a teraz mám 87. Schudol som to tak, že jem ráno, desiata - väčšinou ovocie a obed... potom už nič len doplňujem vápnik šumivý kôli kostiam čo musím.... a samozrejme chodím behávať každý deň a aj cvičím kliky a brušáky...
No chcem sa spýtať či takýto spôsob bude fungovať aj naďalej, pretože tých 10 kg som schudol pomerne rýchlo týmto spôsobom asi za mesiac aj niečo, ale teraz sa mi zdá ako by som sa zastavil na tých 87 a nie a nie chudnúť ďalej... myslíte si že to pôjde ďalej po čase ale pomalšie ako doteraz? alebo to proste už nebude fungovať?
Bude to fungovať?
neries,
co tak si dat radsej na veceru sardinky v oleji? ja to davam synovi, ktory potrebuje vela vapniku. ale iba vecer.
Tak ďakujem vám všetkým za užitočné rady a veľmi si toho cením.... no vieš preto že jogurt, lebo moc akurát na výber doma nemám toho... takže ešte by som mohol toho tuniaka ...
potom sa ospravdlnujem,a som to uplne zle pochopila:-)
ale rozhodne chudni postupne,neobmedzuj vsetko naraz ale postupne,kym nezbadas ze uz vaha nejde dole
A ESTE NA ZAVER,KED JETE MALINKO A NECHUDNETE,MATE NEDOSTATOK SPANKU SKUSTE SA VYSPAT JA POKIAL SOM SA NEVYSPALA PORIADNE SOM VAHU NEMALA DOLE...TO IA PRE TIE,CO MUSIA VSTAVAT ALEBO VSTAVAJU SKORO RANO:-)
preco jogurt na veceru? skus radsej nejke chude ryby, kuracie maso, cottage, vela zeleniny (napriklad na pare) a vyvaruj sa sacharidov ako ryza, zemiaky a chlieb..
neries.. nejedz hned po behu.. daj si aspon chvilu prestavku.. tie sladene vody vyluc uplne, su to zbytocne prazdne kalorie, urcite pi radsej cistu vodu, mineralku len obcas, vyskusaj aj zeleny caj a ak pijes kavu, tu do pitneho rezimu nerataj, lebo odvodnuje.. :)
ozaj ešte ma napadlo, môže to byť na večeru aj nejaký jogurt aj keď nie je nízko tučný?
Tak ďakuejm ti ellie za radu, takže keď budem behať a cvičiť, tak hneď potom si môžem dať napríklad toho tuniaka hej? :)
počas celého dňa pijem iba minerálku ale vždy ako dojem obed si dám jeden pohár cca 200 ml nejakej sladkej vody ....
neries je vhodne si dat po sportovani este nejaku lahku veceru, napr. zeleninu, vajicka, ryby, kuracie mäso, tvaroh...a ked ms chut na sladke tak kludne aj nejake ovocie, pretoze pri sportovani ti stupne hladina cukru v krvi a po sportovani ta zasa zacne rychlo klesat ak vtedy nieco nezjes, moze sa stat ze na teba pride vlci hlad a potom zosrotujes vsetku co uvidis..ak nieco zjes hladina cukru nebude klesat tak rychlo. aj ked si to vydrzal urcity cas bez vecere, nie je to dlhodobe riesenie. raz sa moze stat ze sa zacat kvoli tomu prejedat. takze veceru treba jest urcite!!!
Napis na mailik, poradim. Si mlady a potrebujes prijem kvoli vyvoju. Treba sa zamerat na vhodne potraviny. Nedostatok vapnika neries Sumivym kalciom lebo si vytvoris ladvinove kamene alebo ine.Nepises co pijes, ak sladke napoje tak ich vyluc, pi len cistu vodu a to priebezne pocas dna aj v skole.