LASKA NA DIALKU

bonnie29

tak po tejto stranke je to krasne,len ked vikend potom tak rychlo ubehne a zase len cakanie..ale stoji to zato :))

mary-anne

bonnie29- ved jasne, takych je nas urcite viacej. ale je to take zvlastne..ale potom sme si aspon vzacnejsi a tie chvile, ked pride domov na ten vikend, su tie najkrajsie :D nemame cas sa ani hadat :D

bonnie29

ahoj anaitat,pokial sa lubite,tak dialka vam vztah neprekazi..len si treba verit,aj ked pochybnosti budu stale,ale kto neziarli nelubi..blahozelam k svadbe a nech vam to vydrzi strasne dlho..my sme spolu uz 15 rokov..od mojej 15,este som chodila do skoly,takze sem tam som s nim chodila na cesty.ale kedze vozi adr,tak nemozem s nim byt v kamione..to som bola vzdy nacierno :)

bonnie29

ahoj sandria..my sme sa spoznali a uz muz robil na kamiona,takze od sameho zaciatku je to vztah o dovere a dialke..ale myslim si ,ze na druhej strane sme si vzacnejsi a vzdy sa na seba tesime..aj ked je to tazke bez neho,lebo mi strasne chyba

anaitat

Moj priatel pracuje v zahranici a teraz som tu s nim,po zacati semestra v skole sa vsak budeme vidavat raz za 5-6 tyzdnov na predlzeny vikend/asi 4 dni/...mame pred svadbou a neviem ako to vsetko zvladneme, je mi z toho nanic, bojim sa... :((((

sandria

bonnie: no ahoj robi tam take stavebne prace a najhorsie bolo to ze sme spolu boli kazdy den a zrazu takato zmena ale len to prospieva vztahu ale neviem si to predstavit dalej je tam pol roka a tak este rok dva hej ale viac asi nie

mary-anne

moj priatel tiez robi v zahranici, v nemecku, dost daleko. nas vztah je este len na zaciatku, sme spolu vyse dvoch mesiacov. na zaciatku,ked sme sa spoznali,bol na dovolenke,boli sme stale spolu,kazdy den. teraz sa vidime tak raz za tri tyzdne,pride na vikend.ale nie je to lahke.. a prave,ked je vztah v tych krasnych zaciatkoch. ale je nam spolu fajn a chceme to skusit a nechame to pokracovat.cas ukaze :)