MOJ MANZEL PRACUJE V ZAHRANICI A JE STRASNE MALO DOMA S RODINOU..AKO SA S TAKYM NIECIM VYSPORIADAVATE?TA SAMOTA,TO JE NIECO HROZNE..AJ KED EXISTUJE TELEFON,ALE TIE UCTY SU KATASTROFA..
LASKA NA DIALKU
chodi domov ako ich poslu..niekedy je prec dva tyzdne,niekedy kazdy vikend a zoparkrat bol prec aj 5 tyzdnov..je kamionista
Aj moj otec robi v zahranici a teraz bol doma po roku a pol! ale s mamou si volaju kazdy, aj cez skype zvykne zavolat, aby sa aspon videli...da sa povedat, ze uz si zvykli, lebo otec je tam uz 3.rok, no podla mna to je cele uplne o nicom..kazdopadne vzdy je najhorsie to lucenie, ked odchadza a potom si clovek zase zvykne...ja by som najradsej bola, keby mama isla za nim, lebo inak je tu sama-brat je v zahranici tiez, sestra zije v inom meste aj s priatelom, ja som cez skolsky rok na intraku..a pritom teraz su obaja vo veku, ked si maju na "stare" kolena uzivat to, ze my ako deti sme uz dospeli a dokazeme sa postarat sami o seba..ah jaj:((
a ako casto chodi domov a kde robi? ja mam priatela tiez v zahranici a vracia sa raz za 5-6tyzdnov na 10dni
Ja si to neviem ani predstaviť, ale obdivujem ludí, čo to zvládajú
co tak skusit skype? je to zadarmo, kameru dnes uz kupis lacno a je to uplne ine ako obycajne telefonovanie