Darček na narodeniny pre holku

batka

ooooo konecne som vybral nieco take co sa mi aj paci ale aj tu mam problem je to vybrane v zlatnictve chcem jej kupit taky kruzok na urku cierna farba ako keby z koze a z takeho isteho materialu je to proste snurka na krk cierna ale neviem CO NANU MAM KUPIT A HLAVNE kde ale paci sa mi to a ona take snurky nosi na krku a tak dava to dohromady 16 eur este bez toho privesku na t u snurku tak prosim poradte nieco co by som nato mal kupit nieco ako napr zelezny zub alebo bolo by odvecy keby som nato kupil krizik?

Darceky

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

kacingeska_8

malickasom napisala dobre..kvety sice potesia ale neostanu navzdy..skor fakt daky privesok abo daco aa aj ta vonavka je fajn..ja som dostala krasnu vonavkuu aa strasne moc ma potesila..alebo mzono mate s priatelkou daco co symbolizuje vas vztah..daco spolocne co mate radi obaja..co jej pripomenie teba jednoducho..napadov je vela..ty ju poznas.:)

narkozka

vies co ale ja mam 16 a kvety by ma tiez potesili...no ale tiez si myslim ze krozok asi nie je naj napad. radsej srdenko alebo tak..

MMMaruska

KVETY! Či už kytica, alebo len kvet...:) Alebo sda jej popýtaj po čom túži podla mna ti to rada povie:)

Ja mám 20 a z kvetov mám radosť vždy:)

Summer_

fabregas podla mna skor nejake srdiecko, alebo nejaky iny pekny privesok.. ale krizik a zub podla mna nie.. ale musis ju ty poznat, co sa jej paci, ci by ju krizik potesil.. ale myslim ne na narodeniny sa hodi skor iny privesok..