Darček na narodeniny pre holku

narkozka

no tak je asi v mojom veku...mne by sa lubil nejaky nahrdelmik, nausnicky alebo prstienoko mozno ale nie moc drahe, ale aj vonavka alebo tiez obycajny plysacik:) dievcatam sa to paci, alebo tiez kvietok, to nevyrovna nic...ak ma este nieco napadne napisem.
ale nikdy nejde o darcek ak nie je darovany z lasky. laska je to najkrajsie co jej mozes na narodky dat...:)

for(n)ever

hm ja neviem ked dakomu vyberas darcek musis ho poznata a asi ty poznas tvoju holku lepsie jak mi .... .. daruj jej nejaky zazitok ...www.adrenalinove-darceky.sk

fabregas

16 bude mať a na jej narodeniny to bude cca už 5 mesiac a ochotny by som bol dať do toho 50 eur a ona je proste taka pohodacka poplašena nieje proste normalne dievča

narkozka

povedz nam vek, cenu cca, ako dlho ste spolu, a aj jej povahu ci je romanticka alebo pojasena, ci sa jej hodi nieco crazy alebo..

murimuri

a nejaké podrobnosti? iný derček sa hodí pre 15ročnú a iný pre 20 ročnú....a ako dlho ste spolu, aj od toho závisí...a koľko chceš do toho investovať...podľa mňa dobrým darčekom sú napríklad parfém (ak teda vieš, akú vôňu má rada), náušničky, CDčko, na ktoré ty sám napáliš vaše obľúbené skladby, ale trebárs pozvanie na nejaký festival, alebo výlet...je veľa možností.