Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

sway

Maria asi som ta vcera naozaj nahnevala a teraz uz hladas cokolvek,co by si mohla v mojom prispevku vyvratit.Ale tymto stylom sa diskusia nikam nepohne..Preto ustupujem a nebudem nase vzajomne neporozumenie dalej riesit.
PS:nemozem vychadzat s kazdym,to velmi dobre viem a my sa maria nevieme normalne bavit,asi sa nevies naladit na moj sposob myslenia,ja som sa na tvoj naladila a uz viac krat uznala,ze v urcitych veciach s tebou suhlasim a chapem tvoje nazory.Len ma nebavi stale zdovodnovat,to co pisem ako bolo vlastne myslene...

sway

Teoria?Ved som uviedla priklad tuto diskusia.A este by som odporucila ujasnit si pojmy a dojmy:-)Ale nechcem byt drza a ani sa tu hadat.Myslim,ze sme vcera aj kategorizaciu ludi rozobrali a mala som pocit,ze sa chapeme.

sway

Maria,Hovor si co chces,to pravidlo o vacsine zenach plati a mozes to pozorovat aj na tejto diskusii.Poriadok sem vniesol doubledog po dlhej dobe,ak listujem dozadu ,vsetky prispevky su same bla bla a bla bla bla a vacne dohadovanie.Jak moje,tak tvoje,zakladatelky temy,keetr,petusky alebo ostatnych zien,ktore prispeli svojim nazorom..Akurat rofl je tiez trochu vyrecnejsi ako byva na chlapa zvykom:-))

sway

mariaa Yes Sir,I will!!!odteraz,ked budem v diskusii z tebou,budem pisat len a len za seba.Mala by si ist,ale upozornit vsetkych filozofov,psychologov,politologov a ekonomov,ktori publikuju,ze plati zakaz zovseobecnovania, a ich opis je podla teba nespravny!

"postihnuta"

Prosim Vas, kaslite sa na Petusku. Ona za svoje nazory v podstate nemoze. Jej otec bol suknickar, co mal same milenky. A vazny sexualny gurman, vyberal si len to najlepsie! Svojim detom sa venoval a zaucil ich. Jasne, ved im cele roky vstepoval do hlavy, ze to co robi on je spravne, pretoze keby tomu tie deti slepo neverili, pochopili by zo vseobecneho nazoru, ze to nie je bezne a deti by sa im smiali a oni by sa trapili. Takto aj ked cudzie deti zautocili (mozno nie, ale mohli) na ich rodinny zivot, deti boli dostatocne poucene, ze teoria ich ocka, ktory ich ma rad a vo velkom sa im venoval je spravna. A mama? Rozumna? Ano! Co uz mala robit? Deti starosliveho a vychovavajuceho ocka- vramci vlastnej potreby a obhajoby milovali a keby ho aj opustila, ona by bola ta zla, co opustila tu skvelu rodinu. A tak ostala, cusala a nakoniec si zvykla. A o tom celom je ich rodina. Neurazam ani neuticim na tuto rodinu. Ja ju len charakterizujem subjektivnym pohladom. A opakujem, nevidim dovod, preco sa tu mate hadat! Moj prispevok bol pre utrapene milenky, lebo tymi co myslia len na svoje blaho to nepomoze a budu zit takto aj nadalej. Mala som asi dat nazov priamo- pre utrapene milenky. Moj prispevok bol, chapany tak, ze ked ta zena place, lebo miluje, ale musi sa delit a to nechce a on zase nechce odist od rodiny a ona to nevie skoncit, mozno prave ked moj prispevok jej pomoze rozhodnut sa. Ja som povedala, ze viem, ze tie zeny miluju a laske sa rozkazat neda. Ak je laska medzi milencami obojstranna, malo by sa to riesit a vtedy nema vyznam, aby zenaty partner ostal s rodinou. No ak len manzelku podvadza a uziva si s milenkou, ktora ho miluje ale aj tak nevie k sebe ziskat, tak potom o com je to?! Ona sa len trapi, manzelka ak vie tiez sa trapi a chlap si len uziva. Resp. nemusi to byt len manzel ten nevernik, byvaju aj zeny, ved som to uviedla na susedoch. Viem si predstavit situaciu, ze by som sa slepo zalubila do zenaca. Cit lasky si clovek nezakaze. Verim, ze v tej sleposti by sa mi mohlo podarit sa s tym zenacom aj zapliest a kedze by som ho milovala, isto by som dlho dufala, ze raz bude so mnou. Ale k nadeji by som dospela len vtedy, ked by som vedela ze aj on miluje mna. Bolo by to tazke a nicila by som sa vycitkami. No na druhej strane viem, Ak by som bola len chvila rozkose, resp. zdvihak ega, tak by som na to nepristupila. Ja totiz druhe husle hrat neviem! A navyse by sa mi vecer velmi zle zaspavalo s pocitom, ze som ta, ktora ublizuje druhej zene (ublizuje hlavne muz, ale ja mu davam prilezitost) a pripadne jej rodine. A rodina nie je len manzelka deti. Matku mojho otca odviezli ked sa otec priznal do nemocnice, lebo z toho dostala porazku a vlastny syn ju vo svojej 45-tke prvy krat v zivote videl plakat!

[zruseny12]

SWAY
podla teba mozno mam problem...ale to je len podla teba...
a druhy krat nepis,ZE ZENY...
zasa popisujes to,co by si nemala,potom sa cudujes,ze clovek ti nieco napise...
pis stale len za seba...a nie za polovicku naroda...

sway

mariaa ty mas jeden velky problem,chapat vseobecne vyjadrenia...
Petuska ja ludi nesudim podla toho,ci mi lichotia alebo ma kritizuju,podla ich mienky o mne.Teda nezalezi,ci si myslis alebo nemyslis,ze som mudra,pekna,dokonala,tento dojem sa naozaj nesnazim vyvolat.Keetr sa do teba pustila,teraz ti to krasne vysvetlila a pridala aj ospravedlnenie,ak niesi clovek urazlivy,ale rozumny,tak to dokazes prijat a nebudes sa spravat ako male decko.