Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

sway

keeetr a maria priznam sa,ja som tie vianoce zazila...Dotlacili ste ma a nejdem pisat viac.Prosim neohanajte sa tym,kto co zazil,kazdy prezivame ine veci.A to,ze si ho milenka bude chciet omotat okolo prstu je spojene znova s tym,ze ho bude chciet pre seba a nezalezi jej na jeho rodine.Ak zena ide do vztahu s muzom so zavezkami,nemala by mat taketo ciele.Trapi seba,manzelku,jeho a samozrejme rodinu.

sway

mariaa teraz vo vsetkom,co si napisala uplne suhlasim.Aj s tym,ze ludsky moze byt ovela hodnotnejsia osoba bez vzdelania:-))(a toto nie je ziadna vynimka).
Cely cas poukazujem nato,ze netreba si dat po nevere klapky na oci a hystercit,trpiet nejake pocity ponizenia atd.Je ovela horsie,ked chlap zacne kaslat na rodinu,prestava si vazit,co ma doma a energiu a peniaze investuje,len do milenky,tam je rozchod na mieste.A kazdy pripad je na vzajomnej dohode manzelov.

[zruseny12]

SWAY
ty na jednu stranu tvrdis,ze sa riadis relitou...
ale na druhu starnu si robis testy a utvrdzujes sa v tom,ze mas spravne zmyslanie...
ZIVOT JE O INOM A RIES TO AZ VTEDY,KED TO PRIDE...
PRAJEM TI VELA STASTIA NECH TI ZIVOT VYJDE TAK AKO SI HO PREDSTAVUJES TY.../je to len tvoja vec,ako budes zit,ale opakujem neodsudzuj podvadzane zeny/

keeetr

swai stále hovoríš iba o teorii a nevieš čo je prax....ako to v živote funguje...sorry ale je to tak.

už vidím ako milenka s tebou bude sedieť za jedným stolo na vianoce...ona sa s tebou nebude chcieť deliť o muža, tá si ho postupne tak omotá okolo prsta, že nebude vedieť za chvíľu ako sa voláš...ver mi veľa z nich to dosiahne...neverím, že milenky majú mužov-otcov rodiny, len tak pre zábavu...bud su samé a chcu niekoho uloviť, pre peniaze.....málo z nich si len užije a odíde bez povšimnutia...

[zruseny12]

neber to ako napadanie...len som ti chvcela tiez nieco k tomu napisat,lebo vcera som uz musela ist prec od PC...
pekny den vsetkym

sway

A este nieco,naozaj som rozmyslala nad tym,ci maju pravdu zeny,ktore tvrdia,ze nevera sa v ziadnom pripade neda trpiet alebo su spravne moje pocity.Prisla som k zaveru,ze kazdy od vztahu asi ocakava nieco ine.No a haha narazila som na test,ktory je oproti inym celkom v pohode a obsahuje tvrdenia na zamyslenie.
www.help24.cz
Ak by niekoho zaujimalo,co mi vyslo,tu je odpoved: Přátelský, ne však závislý typ, preferuje položky 6, 13, 20, 27, 34.

[zruseny12]

SWAY
sak prave preto,ty sa vyjadrujes len k teorii a k zenam,ktore vobec nepoznas a nevies,co zazili,a presne ako pise KEEETR,budes spokojna,ked ty budes triet biedu a on bude rozhadzovat peniaze s MILENKOU?
NEBER TO AKO NAPADANIE...NIKTO TA NENAPADA...SU TO STALE NOVE A NOVE ARGUMENTY...
a nemozes povedat,ze MILENKA bude vrazat peniaze do MANZELA,ONA SKOR PENIAZE TAHA...
poznam to z vlastnej skusenosti...
ja som sa snazila,okrem materskej som aj plietla do butiku,robila vsetko pre rodinu a on siel a vsetko premrhal niekde na zabave atd.
A ESTE JEDNU VEC TI POVIEM,LEBO SI ZACALA PLIEST TU SOCIALNE POSTAVENIA...

TAKZE EX MANZEL MAL MAMKU VYSOKO POSTAVENU,ALE CHARAKTER -100BODOV...
JA SOM LEN Z ROBOTNICKEJ RODINY,ALE MAM VIAC CHARAKTERU

VSETKO JE TO LEN O CHARAKTERE LUDI O NICOM INOM...

sway

keeetr Ale ak mi to chlap povie a necha ma samu bez penazi na materskej s nasim dietatom,nebudem odsudzovat,ani neveru ani milenku,jedine toho chlapa,ze je to obycajny nezodpovedny looser a dufam,ze s takym sa nikdy nezapletiem.
ramirka, ani ja som si to nevedela predstavit,ale nie je to az take hrozne ako sa zda,ved aj predo mnou mal partner ine zeny a dotykal sa ich,na mna to dokonca urcitym neporieram,ze zvratenym sposobom posobi vzrusujuco:-)

ramirka

aj ked nezastavam nazor vsetkych ktory obhajuju nevery...ja by som sa V ZIVOTE nechcela delit o chlapa ktoreho MILUJEM s inou.ta predstava ze sa dotyka bozkava a este vsetko ostatne robi aj s inou....to nemusi vadit len citovo chladnym ludom,alebo egoistom ktory si zvazia co je pre nich "vyhodne" a budu to tolerovat.