Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

sway

*huups zamotala som sa:-)Taky model nie je v spolocnosti,to co je povazovane za normalne,teda pre vela ludi to je zaroven nepochopitelne.
karolinka1 ak chces napis mi mail,naozaj nemam potrebu ani povahu si vymyslat.

ramirka

petuska B...vies lenze prave vascinou ked ma chlap milenku zabuda na svoju rodinu vsetku energiu a financie idu niekam inam a nie raz sa z neho vykluje agresor ked doma sa zacne manzelka burit proti tejto situacii...tym chcem poukazat aj na to povedala sway casto je to jedno s druhym prepletene...a petuska B mozno u vas to bola vynimka jedna zo sto ak nie z tisic ze ste si vsetco svorne hrkutali...

M.K.

Čítam túto tému od začiatku, niesom podvádzaná manželka, som milenka.Nekradnem otca deťom, ani muža manželke.Ani ich neukrádam o čas trávení s ním.A dokonca ma ani nefinancuje.Nie všetkým milenkám ide o to uloviť ženatého chlapa.Viem ako to celé sway myslí..tiež si asi niečo prežila,keď sa k nevere stavia takto.

sway

keeetr k tomu ,ci to pokracuje?Nie nepokracuje to po sexualnej stranke,aj tam ta vasen odisla - ake prekvapujuce,nie?Ale v tom cloveku som nasla priatela na cely zivot,aj ked nieje moj sucastny partner,cize ano dobre vztahy udrziavam s nim aj so vsetkym zucastnenimi.Asi preto,ze taky model nieje uplne beznia povazovany za nenormalny,je pre vela ludi nepochopitelny.

karolinka1

sway mne to pride ako bude vymyslene alebo poriadne nadsadene s tymi vianocami.citam tuto diskusiu a mne to pride ako by si silou mocou chcela obhajit t co si zo seba vypustila..lebo kazdy normalny by sa tukal do cela...ale kolko ludi tolko chuti..no len mna by naozaj teda zaujimali podrobnosti z tych vianoc...lebo je to nezmysel podla mna...

Petuska B

keeter mýliš sa ak sme sa doma tvárili že nevera je prirodzená, mýliš sa ak si myslíš, že ja osobne si myslím, že nevera je prirodzená. Vôbec nič ste nepochopili a preto je vám úplne zbytočné niečo vysvetľovať. Máte obmedzené myslenie. Nám doma nič nechýbalo, nám nechýbal otec, lebo vždy keď sme ho potrebovali bol s nami, venoval sa nám, učil nás korčuľovať, bicyklovať atď., chodil s nami na výlety do hôr, práveže on bol ten, kto sa s nami rozprával, keď sme mali nejaký problém, on nám vysvetľoval sex :-), mala som úžasného otca a to že mal milenku? Nikto nie je dokonalý, ale nikdy sa kvôli tomu nerozviedli, lebo napriek tomu aká je moja matka, je to rozumná žena, nikdy kvôli tomu netrpela, rozprávali sme sa o tom, už keď som bola dospelá a ona neklame. Môj otec mal totiž priority- rodinu a deti, hrával sa s nami človeče, o prachy sme hrali očko či iné hry, nikdy som necítila, že by nás ako deti alebo moju mamu, milenka o niečo ukracovala. Nešukal každú kurvu, namiesto kvantity si vyberal kvalitu. Ale to vy nikdy nepochopíte. Rozumní musia byť traja- manželka, manžel ale aj milenka. Dnešné mladé pipky, ktorým ide iba o to, aby mali istý luxus, darčeky atď. to je iná kategória, naivné milenky, ktoré sa slepo zamilujú do ženatého muža, to sú podľa mňa hlupane, také ja neobhajujem, také čo kradnú deťom otca a manželkám muža. Ja o takých milenkách a takej nevere nehovorím ani v najmenšom. Každý musí chápať čo sa od neho očakáva, aké má zaväzky a čo si môže dovoliť. Ja hovorím o rozumných ľuďoch. Sway nepočúvaj hlupákov, tvoje príspevky sú veľmi múdre. Na tomto fóre je tak 1% rozumných, inteligentných ľudí s nebomedzeným myslením- chvalabohu, inak by tu z tohto bola iba žumpa. Prečo nás odsudzujete za naše názory? :-)) Je to dosť smiešne. Ľudia sú smiešni, majú potrebu zhromažďovať vôkol seba ľudí a vtĺkať im do hláv svoje názory, vymývať im mozgy svojím myslením. Bola som podvádzanou, bola som milenkou a dúfam aj budem :-), bola som vernou priateľkou..manželkou byť nechcem. Mne táto inštitúcia nič nehovorí a považujem ju za zbytočnú, lebo ja si svoju slobodu cením nadovšetko. Cmuk všetkým nafučaným obmedzencom :-)

keeetr

z dlhodobého hladiska hovor o živote skúsenosti...nie čo bolo raz....to by tu každá žena mohla napísať...to sa dá...hovor o perspektíve, o živote, o budúcnosti....o sebe, o mužovi, o milenke, o deťoch...o všetkom čo neveru spája....nie len ako to bolo a už nie je....

keeetr

swai...ty budeš vždy spokojná, nech to bude akokoľvek, ty si vždy budeš vedieť dať rady....tebe bude všetko vyhovovať aj milenkou....možno ak aj budete bývať v jednom dome...pre teba nič nie je nemožné....

pýtala som sa či vám to vydržalo, ked ste tak fajn prežili tie vianoce....romanca pokračuje dalej? zrejme nie, lebo píšeš, že máš vzťah už o niečom inom.

sway

susak lutovat a "nezavidiet mi" nemusis,boli to celkom pekne vianoce;-)
Tak tak maria,niekedy sa veci tazsie vysvetluju a potom sa len zamotavame do dookola do toho isteho.A podstata vyjadreneho zostane prekryta zbytocnymi recami okolo detailov.