Mám velký problém, pondelok som objednaná na jeden zákrok, dosť intimny pod narkozou, nemožem to odložiť lebo odchádzam. Ako naneštastie som to včera dostala. Vačšinou mi to trvá 5 dní, potrebovala by som aby som to pondelok nemala. Skušam ascorutil, citrony, ale bojím sa že moje telo sa nedá oklamať. čo možem ešte urobiť? naozaj to nemožem odložiť:(
Ako zastaviť menštruaciu?
ahojte takže zjedla som kopu citronov aj liekov nakoniec, dnes ráno som sa zobudila a nemala som to. Ale ked som tam dorazila, zas to bolo, ale také slabé, naozaj tie citrony zabrali trochu:D Ale aj tak mi povedali že mi to nemožu spraviť, ale vyšetril ma nakoniec, bolo to dosťť trapne, ja tam s tamponom a on mi pcha do pošvy nejaky ultrazvuk s kondomom:D a ked som prišladomov som inak zistila že mi ho zatlačil uplne dnu,asi si to nevšimol, skoro som ho nevytiahla. No o ten menzes nakoiec vobec nešlo,povedali že by mi to aj tak nemohli urobiť, lebo je to hlbšie v tele ta hrčka a trebalo by nato nejaku vážnu operáciu s chirurgom a všetkým no brr, Tak ma poslali domov s tým že moj gynekolog mi ešte spravi nejake vyšterenie sondou či čoo, no lenže ja piatok letím a mám v sebe obrovsku hrčku, povedali že asi ju tam rok nechaju a ak sa bude zvačšovať musim prileteiť na slovensko, lenže ja kvli tej hrčke nemožem mať sex!!:D už boli priležitosti aja som sa musela z toho vykrutiť,takže aj kvoli tomu som chcela mať pokoj..mysleli ž je to cysta,ale ževraj to neni, nitko nevie čo to je.. ja si myslímže je to z mojho ppp ale to im nemožem povedať,lebo by ma hned zavrelii...,takže som z toho zufala:(
Tak toto už nezastavíš, na to si mala myslieť, keď Ti naplánovali zákrok a poradiť sa s lekárom, čo na to.
No ale do pondelka by to malo byť už o.k. takže si to zbytočne nekomplikuj, pretože sa Ti tá menštruácia môže takýmito pokusmi predĺžiť a nie zastaviť.
V tomto pripade by jej nepomohla ani antikoncepcia, pretoze pred planovanymi zakrokmi ju treba vysadit...
Faith-daj vediet, ako si dopadla? Dufam, ze vsetko oukej:))
nato je antikoncepcia...iba snou sa da oddialit menstruacia
Ty si tuším v inej téme písala o nejakých hrčkách, nie?? No keď to už máš, tak to nezastavíš, aspoň si myslím, že nie... a práve že keď to chceš zastaviť, babské recepty naisto nepomôžu, to máš v hlave.