Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zastaviť menštruaciu?

Príspevok v téme: Ako zastaviť menštruaciu?
faith

Mám velký problém, pondelok som objednaná na jeden zákrok, dosť intimny pod narkozou, nemožem to odložiť lebo odchádzam. Ako naneštastie som to včera dostala. Vačšinou mi to trvá 5 dní, potrebovala by som aby som to pondelok nemala. Skušam ascorutil, citrony, ale bojím sa že moje telo sa nedá oklamať. čo možem ešte urobiť? naozaj to nemožem odložiť:(

faith

ahojte takže zjedla som kopu citronov aj liekov nakoniec, dnes ráno som sa zobudila a nemala som to. Ale ked som tam dorazila, zas to bolo, ale také slabé, naozaj tie citrony zabrali trochu:D Ale aj tak mi povedali že mi to nemožu spraviť, ale vyšetril ma nakoniec, bolo to dosťť trapne, ja tam s tamponom a on mi pcha do pošvy nejaky ultrazvuk s kondomom:D a ked som prišladomov som inak zistila že mi ho zatlačil uplne dnu,asi si to nevšimol, skoro som ho nevytiahla. No o ten menzes nakoiec vobec nešlo,povedali že by mi to aj tak nemohli urobiť, lebo je to hlbšie v tele ta hrčka a trebalo by nato nejaku vážnu operáciu s chirurgom a všetkým no brr, Tak ma poslali domov s tým že moj gynekolog mi ešte spravi nejake vyšterenie sondou či čoo, no lenže ja piatok letím a mám v sebe obrovsku hrčku, povedali že asi ju tam rok nechaju a ak sa bude zvačšovať musim prileteiť na slovensko, lenže ja kvli tej hrčke nemožem mať sex!!:D už boli priležitosti aja som sa musela z toho vykrutiť,takže aj kvoli tomu som chcela mať pokoj..mysleli ž je to cysta,ale ževraj to neni, nitko nevie čo to je.. ja si myslímže je to z mojho ppp ale to im nemožem povedať,lebo by ma hned zavrelii...,takže som z toho zufala:(

Rady

Tak toto už nezastavíš, na to si mala myslieť, keď Ti naplánovali zákrok a poradiť sa s lekárom, čo na to.
No ale do pondelka by to malo byť už o.k. takže si to zbytočne nekomplikuj, pretože sa Ti tá menštruácia môže takýmito pokusmi predĺžiť a nie zastaviť.

oukydouky

V tomto pripade by jej nepomohla ani antikoncepcia, pretoze pred planovanymi zakrokmi ju treba vysadit...
Faith-daj vediet, ako si dopadla? Dufam, ze vsetko oukej:))

ahaaha

Ty si tuším v inej téme písala o nejakých hrčkách, nie?? No keď to už máš, tak to nezastavíš, aspoň si myslím, že nie... a práve že keď to chceš zastaviť, babské recepty naisto nepomôžu, to máš v hlave.