Mám velký problém, pondelok som objednaná na jeden zákrok, dosť intimny pod narkozou, nemožem to odložiť lebo odchádzam. Ako naneštastie som to včera dostala. Vačšinou mi to trvá 5 dní, potrebovala by som aby som to pondelok nemala. Skušam ascorutil, citrony, ale bojím sa že moje telo sa nedá oklamať. čo možem ešte urobiť? naozaj to nemožem odložiť:(
Ako zastaviť menštruaciu?
AHOJTE NEVIETE NEJAKY KREM NA GENITALNE BRADAVICE???DIKY...
neviete o enjakych prirdcnych produktcg ktore by mit mohli zmenšiť?aleboak je to tukova hrčka, myslite že by sa dalo aby mito ,,vytiahli´´ injekciou?tu tekutinu z tho, no to je take že aj pevna hmota,aj niečo tekute..boože ja s ttým nechcem rk žiť!!ved za hanbím:D
Dobra vila, ja som tam ako prišla na operáciu že mi to vybere z toho pysku, nevedela som či to bude aj s krámami sa sať,ale čo mi už sotávalo, vysvitlo že nie,aleže aj tak by mi to neurobili, lebo to nie je v tej vrchnej koži ale dosť hlboko, skoro až k tej kosti to zasahuje. Vieš lebo kvoli tej hrči mám jeden pysk ovela vačší ako druhý a to nevyzerá moc dobre:( Idem do USA, rozmyšlala som aj nad tým len asi by to bolo velmi drahé a bolo by z toho velké halo ked tam idem ako študentka... Zajtra idem zas ku gynekologovi,,, ako sa berie ta vzorka? to mi do toho pichu? auu to cez celu hrubu kožu, to bude asi staršne bolieť v takej oblasti nie? Mne to bolo už len samotné trápne že tam som s tamponom a trčí tam tá šnurka, no uprimne povedané nevyšetril len to čo mal, ale aj viac viete ako myslím:D Vždy lepšie ako ked ma poslali an chirurgiu s tým a tam mladý doktor, a žiadne kabínky a on že : vyzlečte sa.. tak pred ním som si dala dole nohavičky,, a tam nebola tá koza,, tak ja že normalne si lahnem s rozkročenými nihami,, a on že lahni si na bok zadkom ku mne a zdvihni jednu nohu, takže s holým zadkom no trapas... Bojím sa že mi zistia niečo vážne a zakážu mi isť :(To by bolo strašnéé.
diki oukydouky:) ja ju nemám ako vo vnutri tela, ale v pysku ohanbia, tak nižise kde sa to končí , vadí mi hlavne že to vidno , napriklad v palvkách si musím davať pozor..Ono sa mi to zvačšovalo stále,dufam že už nebude.. Možno je to len tuková hrčka alebo čo ale vadí mi to aj z estetického haldiska, ved viete sex a taak:D:D:D
jaLENja, no ja sa skor tomu lekarovi cudujem, ze ju to neposlal vytiahnut a tak ju vysetril! Ona mozno povedala ze ma tampon a ked nahodou nie, tak co on je slepy?! Ved jej tam predsa pozera a pcha dnu veci, nemohol si to nevsimnut :-O.
Faith, a to ti nevedeli ani povedat, co je to za hrcku? Brali ti z nej vzorku? Neboj, myslim, ze zatial to nic nebezpecne nie je, aj ked si viem predstavit tvoj strach- hrcka taka ci onaka...deprimuje ta...a ked je tak hlboko, ako to ze nemozes mat sex? Boli ta to?? Boze, dufam, ze ti nic nebude, mne je normalne blbo, ked citam taketo veci a sa do toho vzijem...
A kam to odchadzas az na tak dlho? Mozno tam natrafis na sikovnejsich lekarov :-P
A dufam, ze na ppp uz netrpis! Papkaj vela, ale zdraveho :). Drz sa a vsetko dobre!!
P.S: decka, to vazne na tie citrony beriete, ci vam to fakt zabera? Viem, ze tu niekto pisal, ze to stahuje cievy a tak mozu kramy omeskat, ale ja som kolkokrat jedla citrony, tak som to dostala!! nesrandujem :D. Ja ich zvyknem jest na to, aby mi prisli :D
faith: budem ti drzat palce, aby to nebolo nic vazne:) trosku mi to pripada byt nezodpovedne od lekarov, ze povedia ti, ze ti ju tam rok nechaju a ked sa bude zvacsovat, tak ti ju vyberu?? a ako ty budes vediet, ci sa zvacsuje? ty ju aj citis v sebe? drz sa:)
ppp su poruchy prijmu potravy,konkretne bulímia u mňa. Ja som mu povedala pred tým že som to dostala, mala som tampon a asi tu šnurk nebolo vidno alebo čo, nešiel hlboko, len tak trochu pod okraj pošvy,ale asi mi tam tu šnurku uplne zatlačil lebo som prišla domov a ona nikde, tak som sa bála či ten tampón vobec vytiahnem..
Čo je to tvoje "ppp". No to si robíš srandu, že ti šiel robiť vaginálny ultrazvuk a ty si nepovedala, že máš tampón!
Snáď sranduješ, že Ti robil vaginálne sono a mala si pri tom zavedený tampón.