Ako si mám zvýšiť imunitu?
Zvýšenie imunity
Suhlasim s Karolinou, ja som wobenzym vyskusala, ked som mala velmi oslabenu imunitu a o dost sa to zlepsilo. Som s nim spoko.
na zvysenie imunity ja vrelo doporucujem hlivu ustricovu imunit, ucinky hlivy a imunoglukanu na imunitu su uzasne a dlhodobe
Ja uzivam uz dlhodobo Imunno Akut tabletky, ktoré mi pomohli pri oslabenej imunite. Beriem ich vzdy aj ked citim, že na mna nieco lezie a som s nimi mimoriadne spokojná.
skusali ste wobenzym? Mne velmi pomohol pre posilnenie imunity
jedna z možností je akupunktúra,tá vie zvýšiť imunitu!!!
na imunitu aj nejake vyzivove doplnky skus, ja osobne beriem probiotika uz strasne dlho prirodne vita biosa, nebola som chora ani nepametam, ked su virozove obdobia, je to vytazok z byliniek, tekute.
ja mam imunitu celkom OK, ale aj tak vzdy na jesen radsej uzivam hlivu ustricovu imunit, vitaminy z lekarne nech si imunitu posilnim a nech ma nesklame pocas zimy :)
mne zistila alergologička zníženú imunitu... a napriek tomukeď je chrípkové obdobie nikdy neochoriem, skôr mám problémy s prechladnutím...proti chrípke sa očkovať nedávam
vseobecne rady su zdrava vyziva,dostatok spanku,rekreacny sport,bez stresu,otuzovanie.
ak mas problem v zmysle ze ti boli zistene zvysene hladiny imunoglobulinov hlavne e a a a zly krvny obraz v zmysle znizenia alebo zvysenie leukocytov tak to treba konzultovat s imunologom