prosim radu - oral

Príspevok v téme: prosim radu - oral
ninna55

Bola by som veľmi rada, keby mi niekto mohol poradit v mojom probleme. Ide o to, že mám priateľa a párkrát sme skúšali orálny sex, problém je ten,že ho nedokážem spraviť a veľmi ma to trápi. Už neviem čo mám robiť, samozrejme, pýtala som ho že čo sa deje, vraví že problém je asi u neho,ale nevie že prečo to proste nejde. Po pár minútach ho to začína bolieť, nerobím to nejak drsne alebo čo,ani zubami sa ho proste nedotýkam nič také a predsa. Vravel mi že sa nad tým nemám trápiť, ale ja si pripadám už ako neschopná. Má niekto podobný problém, alebo mi prosím poradte kde môže byť chyba ... (ešte by som poprosila,len seriózne rady,dik)

cigaretka

Nina, ja som kedysi robila chybu v tom, ze som ustami len prechadzala po penise a jazykom po zaludi. Urobil sa aj tak (mlady bol :)) ) ale az neskor som zistila, ze treba aj potiahnut, ako z cigarety, a to dost silno. Robis to? A hlavne-pravidelnost pohybov. Ked je uz poriadne vzruseny, netreba menit tempo a sposob.

mniška

Ninuš podla mna je problem v tom že sa zrejme pritom nedokaže uvolniť. neh sa viac uvolni pritom že všetko pojde ako ma:)

ninna55

no porozprávali sme sa o tom a dal mi nejake tipy trebárs v čom mozem pokracovať kludne a zas čo nemám robiť lebo ho to mierne bolí a že mi s tým pomôže,len uvazujem ci nemoze byt problem v tom tiež, že keď sa na to priveľmi sústredí aby sa spravil,že možno preto mu to nejde tak... neviem v tom či pomôže keď sa na neho budem pozerať,lebo zvykla som sa,ale povedal že sa mu to síce páči,ale v tom asi nebude problém.

gejsa

Ahoj. mmm, tak, my sme mali taky nejaky problem, ktory ale trval iba par sekund, kedy sme spolocne na to neprisli v com to moze byt. a bolo to v polohe. jeho to bolelo napr ked lezal na boku. skuste menit polohy, ked mu to robis. a, nie je to urcite v tvojej neschopnosti. a este, ked to robis, skus sa nanho pozerat :)

mimixxxx

nemozna urcite niesi,len treba naozaj skusat skusat skusat a pomalisa to napravi,musite sa navzajom po tejto stranke spoznat a nakoniec sa to podari..:)prajem ti s tym vela stastia..:)

ninna55

Asi máte pravdu, trebalo by len skúšať viac, Ďakujem za podporu, naozaj mi to pomohlo, už som si myslela, že som až taká nemožná alebo čo.

mimixxxx

vyskusaj to nex ta vedie,ja som s oralom na prvy krat tiez nemala stastie,po prvy krat sa neurobil,xlapec mal vtedy 23 rokov a bolo po prvy krat tak pre neho ako aj pre mna..a nepodarilo sa,po druhy krat mi pomohol,xytil ma za hlavu a riadil ma,rukou sa mi to nepodarilo tiez nie vzdy a tak som ho poprosila nex sa predomnou...aby som videla jeho texniku,potom mi aj pomahal s rukou...teraz sme spolu 4 roky a nemame s tymto uz problem,vyskusali sme uz vselico,ci oral,anal alebo aj ine...treba len trenovat,spoznavat sa navzajom a navzajom si aj pomoct...