Bola by som veľmi rada, keby mi niekto mohol poradit v mojom probleme. Ide o to, že mám priateľa a párkrát sme skúšali orálny sex, problém je ten,že ho nedokážem spraviť a veľmi ma to trápi. Už neviem čo mám robiť, samozrejme, pýtala som ho že čo sa deje, vraví že problém je asi u neho,ale nevie že prečo to proste nejde. Po pár minútach ho to začína bolieť, nerobím to nejak drsne alebo čo,ani zubami sa ho proste nedotýkam nič také a predsa. Vravel mi že sa nad tým nemám trápiť, ale ja si pripadám už ako neschopná. Má niekto podobný problém, alebo mi prosím poradte kde môže byť chyba ... (ešte by som poprosila,len seriózne rady,dik)
prosim radu - oral
tak popravde ja som už skúšala všeličo, aj s jazykom aj s rukou, aj kombinácia, možno keby mi s tým pomohol, možno by som zistila,ako sa mu to páči. Sme spolu 2 roky no a myslela som si, že taký orál nieje žiadna veda,ale zistila som že je to predsalen o niečom inom a odvšade počujem len že ako sa hneď pri tom chlapi spravia a mne sa to nepodarí.
ninna55 co to rozpravas..ty urcite nie si blba a nesxopna,len to proste nejde...ak ho xces urobit skus to rukou,skus mu navrhnut,ze mu to urobis takto,popripade nex ti ruku vedie podla seba,on najlepsie vie co ma rad a co ho vzrusuje..
nie si blbá a neschopna, ved si neodmietla alebo co! vsak su aj take baby, co sa penisu svojho priatela ani nedotknu. isto este nie ste velmi dlho spolu, ak ste este nemali styk, takze sa este len spoznavate a casom pridete na to,co sa vam obom paci.
Urcite nie si neschopna, netrap sa. Si iba na zaciatku, vela este musis skusat. Pocas toho ako mu to robis, sleduj jeho reakcie, ake tempo sa mu paci, aka intenzita...Ono ten oral je v podstate dost veda, sice to vyzera jednoducho, proste zasunut do ust, ale tych variacii je strasne vela. Skus sa s nim sucasne hrat aj rukou, akoby si ho "honila", ale zaroven aj robit oral. Prechadzaj po zaludi jazykom, aj ocny kontakt pocas toho je velmi rajcovny :-) Proste skusat a skusat. A ak mu oral aj tak moc "nevonia", tak sa venujte niecomu inemu.
nesmut,urcite to nie je tvoja xyba,ak naozaj davas pozor a nie si pri tom drsna,nepouzivas zuby a podobne tak nemas byt preco na vine...xalani sa vyvijaju do tej 25...ale ked sa sam dokaze urobit a nema pri tom bolesti tak problem bude asi v niecom inom...mozno je to naozaj nejaky psyxicky blok ako pise mušinka..neviem...ale k to on xce,tak by nemal byt problem po psyxickej stranke...
mušinka- dik, možno máš pravdu, že ho orálny sex až tak nevzrušuje,aj keď viem,že sa mu to dosť pači,ale možno to jednoducho nestačí na to aby sa spravil, len ma to trápi,že som taka blbá a neschopná
mimixxxx- no sex sme ešte nemali,tak to neviem posúdiť z toho hľadiska,tak vyvinuty by mal byť kedže má už 19, sme spolu dva roky a pre oboch je to v podstate prvý vzťah taký riadnejší. Sám sa urobí s tým problém nemá,tak ja neviem :(
sú muži, ktorí nemajú radi orálny sex (aj keď ich je strašne málo), alebo sa pri ňom nevedia urobiť. Možno je tam nejaký psychický blok, že sa hanbí, alebo je mu to trápne...a možno radšej uprednostňuje niečo iné. Sám ti povedal, že sa tým nemáš trápiť a že chyba je asi u neho, tak to naozaj nerieš. Nič nesiľ, venujte sa iným polohám a možno keď sa k orálnu neskôr vrátite, už bude všetko OK.
ninna55 takyto problem som zatial nemala,nezazila som xlapa,ktory nemoze a preto som aj z casti prekvapena...ak nema nejaky zdravotny problem a je vyvinuty nemal by byt problem..ma bolesti aj pri normlnom sexe???