ahojte, potrebujem poradit, pred par dnami som sa zoznamila s mojim bratrancom z 2.kolena ( aspon myslim ze je to z druheho kolena, ak nie tak ma opravte, lebo ja sa do toho fakt nevyznam, totizto jeho mama a moj otec su sesternica a bratranec), vcera sme si s tym mojim bratrancom len tak vysli na prechadzku,lenze este ked sme sa len 1.krat videli vtedy pred par dnami, tak sme si padli hned do oka... vcera nam bolo spolu super, ja citim akoby sme boli jeden pre druheho stvoreni, viem ze sme sa obaja do seba na prvy pohlad zalubili,len mame v tom nasom "pribuzenstve" trochu chaos...mozme sa dat normalne dokopy? a ako je to so sobasom? mohli by sme sa vziat ak by nam to spolu vyslo? prosim napiste ake mate vy skusenosti, dakujem
Bratranec z druheho kolena a laska...
nič sa neboj, je to v poriadku
Dobry den, nedavno som sa zoznamila na jednej oslave s muzom pri ktorom sa mi zastavil dych,sympatie tam boli hned od prvej chvile,len potom som zistila,kto to vlastne je...ako sa hovori bratranec z druheho kolena...nikdy v zivote som ho nevidela ( ja 31r on 26r ) ani sme sa s jeho rodinou casto nestykali....pre mna uplne cudzi muz...stretavame sa,piseme,volame,chceme spolu byt,my v tom problem nevidime,len by som chcela vediet nazor ci takyto vztah ma buducnost nakolko som sa docitala niekde,ze sme len pribuzní,ale uz pokrvní nie,som z toho doteraz zmätená a viem ze ma tu par ludi odsudi za to ale viem,ze existuju take pary na slovensku...dakujem za kazdu odpoved dobru ci zlu ?
Již půl roku se stýkám se svým bratrancem z druhého kolene. Neskutečně ho miluju, ale jednak se bojím reakce jeho rodičů z toho, že bychom mohli být spolu. Moji rodiče to ví a řekli, že v tom nevidí problém, ale já se přesto bojím. Mohly by mít naše děti nějaké postižení? Předem děkuji za odpověď♥.
Mne sa strašne začal páčiť bratranec až teraz poznáme sa odmalička keď sme boli malí mali sme dobrý vzťah ale postupom času sa odsťahoval odomna cez celé Slovensko a nestretávame sa často ak nie vôbec je mi to strašne ľúto že nemôžeme spolu skoro ani komunikovať kvôli tomu že sa nepoznáme nikdy sa neporozpravame o živote o škole vlastne o ničom prehodíme pár slov a to je všetko kebyže sa neodstahuje tak by sme mali dobrý podľa mňa až výborný vzťah doteraz
Ľudia, ja to mám s priateľom úplne rovnako. Sme spolu rok, nedalo sa to ovplyvniť, preskočila medzi nami iskra už pri prvých stretnutiach. Predtým som o ňom nikdy ani len nepočula (ani on o mne nevedel), nikdy sme sa s nikým nejako nerodinivali. Zrazu to medzi nami začalo strašne iskriť a zrazu celá rodina nás za to nenávidela, chceli nás rozoštvať, doteraz sú proti tomu, ale už je to pokojnejšie. Bývame spolu, máme pokoj a neriešime to. Milujeme sa deň odo dňa viac a viac a som s ním najšťastnejšou ženou. Nikdy som ho ako bratranca z druhého kolena nebrala, vždy to bol pre mňa len môj priateľ. Prešli sme si naozaj mnohými odsudzovaniami (a stále tam sú), ale ak sa dvaja úprimne ľúbia, nič ich nezastaví :) Som rada, že nie som jediná "čudná", ale aj keby som bola, nevzdala by som sa ho. Zbožňujem ho. Takže zhrniem to, choďte si za svojím snom, keď chcete byť šťastní :) Silná láska všetko prekoná.
nie je nič na tom šokujúceho, ja zas som nestretla lepšieho chalana od môjho bratranca... holt, je to bratanec :-))
nechcem byť zlá, ale chalanov si nájdeš ešte kopec, zatiaľ čo rodinu budeš mať stále takú istú... to znamená, že ako rodina má väčšiu cenu... okrem toho sa nepoznáte ani dostatok času, aby si premýšľala nad niečím tak vzdialeným ako je svadba...
Svet je síce nepríjemný a preto ľudia chcú všetko urýchliť, lebo sa boja, že zajtra by sa toho nemuseli už dožiť, ale daj si čas na spoznanie niekoho, s kým chceš stráviť celý život, nie ?
ako vidím tak tu nie som jediná kto sa zaľúbil do bratranca z druhého kolena. Ja a môj bratranec sme spolu vyrastali čiže máme k sebe veľmi blízko.Ja sa len toho obávam aby sa to moja mama a jeho mama nedozvedeli. Ja som sa mu s tým priznala tento rok. Neviem čo mám robiť či sa mu mám vyhýbať alebo nie.Prosím dakto naj my dá radu! Lebo ja sama neviem čo mám robiť. Ja som do neho zaľúbená už druhý rok a sama si neviem dať s tým rady :(
ano je to bratranec z druhého kolena ...aj ja som ten istý prípad a smejem sa na tom keď vidím že som neni sama :D
S tým mojím som už 3roky :)...ako daktoré píšete o tom že ste sa zaľúbili na prvý pohľad ... To isté som zažila aj ja ...stretli sme sa na oslave a vedela som že to nemôžem... pol roka sme si nahovárali že nás to prejde.. ale neprechádzalo tak sme sa rozhodli že sa vykašleme na všetkých a všetko ...odvtedy som najšťastnejšia žena na svete ^.^ ....neľutujem ani sekundu.. prečo žiť podľa toho čo sa má...život je len jeden...tak som sa rozhodla byť šťastná :) ...jediné čoho sa obávam je dieťatko ... ale tak všetko sa zvládne keď sa dvaja ľúbia...spravíme si testy a keby vyšli zlé výsledky tak to budeme riešiť...
takže moja rada znie robte to čo vás robí šťastnými a robte tak aby ste v budúcnosti nič neľutovali...prinajhoršom vám zostanú nádherné spomienky :)
aký je to vlastne bratranec z druhého kolena??
ja ma tiez tento problem .... ja a bratranec z druheho kolena sa pozname uz dost dlho a vždy sme k sebe mali blizko a tento rok sme si este bližšie ale problem je v tom ze sa o tom vobec nerozpravame a ja ani neviem ci to myslim vazne alebo sa tak iba hra... je to dost zlozite aj tym ze to nikomu nemozem povedat inak ako anonymne ... takze ti drzim palce nech vam to klape a nech vas ostatny neodsudzuju....