strednu som ukoncila pred 5.rokmi,na vysoku som ist nechcela.ale teraz tak premyslam,ze by som aj isla, ale na externe studium. su nejake vysky, kde beru aj bez skusok? alebo nejake, kde su lahke skusky? lebo po tolkom case bez skoly si neverim..
vysoká škola
súhlas - mať vysokú len preto, že sa to patrí a ešte k tomu si vybrať tú najľahšiu: to je dnes trend. A potom sa každý rok chodia prihlásiť na úrad tisícky absolventov sociálnej práce a podobných odborov. Vyber si niečo, čo ťa naozaj bude baviť, v čom môžeš byť dobrá - a priprav sa tvrdo na prijímačky. V každom meste ti hocijaký psychológ dá spraviť test o tvojich vlohách a schopnostiach a poradí ti odbor, ktorý by bol pre teba najlepší. Nerob si školu len kvôli titulu.
lahsie skusky ??? Co su podla Teba lahsie skusky ? Ma vyznam ist na VS pokial si netrufas ani na prijmacky ? Co chces potom robit pocas semestra ? pocas skuskoveho ??
Kvoli comu chces ist teda na VS ? Kvoli dvom pismenkam s bodkou ? ( Bc. )
Ak Ti mozem poradit, najdi si lepsiu pracu a bud profik v danom obore.... Skola sama o sebe Ti lepsiu pracu nezabezpeci ...