rozhodla som sa zalozit tuto temu pre vsetky tyrane zeny muzmi...ak mate problem napiste....
----------------------
"Problematika domáceho násilia" www.zdravie.sk
tyrane zeny
len tak to sem píšeme,predstav si :)
a o vážnych prípadoch viem...
idem preč,radšej si prečítam niečo iné...
sory baby ale to ze chlapa obskakujete a v podsate ked to nespravite nic sa nedeje sa za tyranie povazovat ani zdaleka neda, nezda sa vam?? su ovela ovela horsie a tragickejsie pripady...tak neviem na co to sem pisete..
nie niesom vydata ale mam partnera s ktorym zijem a mam jedno dieta....s nim je vsetko ok ....ale mala som partnera ktory ma tyral psychicky a fizicky ...
a si vydatá,máš detičky ? prepáč,že sa pýtam :)
ja mam 32...ale uz som si s takymito uzila tak tak
asi...škoda,že ? a kolko máš rokov ? ja 47
asi nas zeny povazuju za svojich sluhov.....
alenka,
chlapi si nezaslúžia,aby sme ich obskakovali.potom to zneužívajú...
moj muž bude radšej sediet pri PC 2 hod. neurobí si ranajky a čaká,kým vstanem ja a spravím mu ich. no ja som to už spravila viackrát tak,že som si zaliala kávu a išla si zapálit cigaretu a povedala som mu jednoducho dobré ráno.pochopil a sám si urobíl jest.
tak ako sme si chlapov naučili,tak ich máme...
ano sue lyn tak je to cim viac ich obsluhujes tym horsie to poznam....
ak sa do týrania počíta aj to,že sa manžel ani neopýta,ako bolo v práci,tak aj ja som týraná žena...
ale predtým som ho čakala s obedom a hned mu vsetko kladla pod nos. teraz- ked nedodrží slub a príde neskoro--má smolu-obslúži sa sám,nie som slúžka ani hlupana ako kedysi , ked boli deti malé...