tyrane zeny

RNG

Tyrani mozu byt aj muzi, hoci je to menej viditelne. Su chlapi tu v USA, co robia ako kone, pridu domov, zena nema pre nich ani len jedlo,hoci nikde nepracuje, v dome je doslova bordel, takzer musia pokracovat v domacich robotach az kym neodpadnu z unavy do postele.
Mnohi varia, peru, upratuju a staraju sa o deti, a manzelky len nakupuju a chodia do spolocnosti takych istych ako su sami.

Osobne poznam zopar takych chudakov. Zialbohu ti to len taja, aby sa im nevysmievali ini muzi.

Fyzicke utoky sa tu sice vyskytuju, ale maloktora zena to trpi dlhsie, okamzite to oznami na policii a rozvadza sa, pricom polovica majetku pripada jej, a dozivotna podpora(udrzobne na hladine, na ktoru si v manzelstve "zvykla") plus prispevky na deti su automaticky urcovane sudmi.
Je vela organizacii pre zeny, ktore im v tom pomahaju.

Pre muzov nie je nic, len vysmech ked su zneuziti.

ivana4837

pre vystrašená:

Urob čokoľvek,aby si od neho odišla k rodine,ku kamarátke,do centra pre týrané ženy...a hlavne pochop,že trpíš nielen ty,ale aj Tvoje deti!!!Moja mamina to urobila po 6rokoch manželstva a predsa to mala urobiť skôr,ja som s tým žila roky...dusila tie hrozné spomienky a až pred vyše 8rokmi,keď som mala 29rokov som psychicky ochorela na panickú poruchu a generalizovanú úzkostnú poruchu,pritom som viedla ako dospelá žena krásny rodinný aj pracovný život a pri psychoterapii sa zistilo,že išlo o posttraumatický stresový syndróm.Vieš,všetko čo človek zažije sa ukladá do jeho pamäti aj,keď by chcel určité hrôzy z nej úplne vymazať.ALE TIE NEVYMAŽEŠ IBA POTLAČÍŠ!!!Teraz žijem na antidepresívach a porozmýšlaj nad tým či chceš,aby si tak skončila aj ty,alebo nedaj boh Tvoje deti.Ja som presvedčená,že zabojuješ ako moja mamina...už len kvôli nim!!!pa

DRŽÍM TI PALCE!!! ODVAHU!!!

peetteer

je mi z takych ludi zle...su to trosky, slabosi co sa takto snazia dokazovat kto je hlava rodiny...casto si myslia, ze takto ziskaju respekt, no jedine co dosiahnu je nenavist,ktoru k nim vsetci pocituju...takyto ludia sa mozu spamatat len ked ich osvieti, ked pocitia realnu hrozbu, ze ak sa nezmenia tak mozu o nieco prist resp. prist o vsetko...len na take nieco musia byt vytvorene aj urcite podmienky, to nejde len tak zbalit si par veci, zobrat deti a opustit domov...aj ked by to bolo jedno z najlepsich rieseni

lili33333

okamzite od neho musis odist ved je to zviera a tvoje deti tym trpia....aj moj otec robil to iste mojej mame a ja som sa nakoniec z toho zrutila a zijem len vdaka antidepresivam...!!! aj ty si zasluzis viac!!!!

vystrašená

dobry večer už neviem čo mám robiť môj manžel ked sa opyje je veľmi násilnickej povahy ešte len pred chviľou zaspal zas opitý najprv ma prefackal vytrhal za hrsť vlasov a nakoniec nezabudol podotknuť že ma v spánku zabije a všetko to počuli deti strašne kričali a prosili ho aby to nerobil

zabiatko...

ivana4837 presne si to pochopila ako som to myslela...
alena44 ze si bola tyrana si napisala tesne potom ako som napisala prispevok, takze som si to ani nemohla precitat skor..

ivana4837

Sorry baby,chcem sa zastať zabiatka...ona podľa mňa netvrdila,že Alenka nebola týraná,ale poukazuje na to,že obskakovanie manžela nemá s týraním nič spoločné čo je aj realita...iba ak by za nesplnenie jeho príkazov nasledovali fyzické či psych.tresty to už je iná káva.

alena44

zabitko ak si dobre precitas tak som pisala ze ma muz tyral psychicky a fizicky tak si najprv dobre precitaj ok????